3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šest gólů, dvě červené karty a srovnání v nastavení


Branky


39. M. Slezák , 45. M. Petr , 45. M. Petr , 53. P. Přichystal (vl.) - 10. J. Brodský , 58. J. Brodský (p.) , 92. M. Stibor
5

Lány svedly doma s Braškovem vypjatou přestřelku, z které nakonec vyplynula remíza a šest branek. Domácí v jednu chvíli drželi dvoubrankové vedení, ale hostům se v nastavení podařilo srovnat a odvézt si ze zápasu tížený bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě hlavičky a vyrovnaný zápas

Do zápasu šli domácí s tím, že chtěli prodoužit svou vítěznou šňůru. Zápas se od začátku vyvíjel velmi vyrovnaným způsobem a oba celky předváděly dobrý výkon. Braškov je známý především svými standartními situacemi, na které si chtěly dát Lány náležitý pozor, což se jim ale už od začátku nedařilo. Již v 10. minutě si na centr naskočil hostující Brodský a zakočil dokonale do protipohybu brankáře domácích - 0:1.

 

Po tomto okamžiku se hra dostala do fáze, kdy hosté na hřišti nepředváděli to, co je v jejich silách a domácí Lány zatlačily Braškov na jeho obrannou polovinu. Dlouho jejich šance nekončily gólem, ale v 39. minutě se k dorážce ve vápně dostal Slezák a upravil tak skóre zápasu na 1:1. Domácí dále tlačili a tato obrovská aktivita přinesla své ovoce, když se ve 45. minutě dostal po povedeném centru Putíka k hlavičce Petr a domácí byli náhle během šesti minut ve vedení - 2:1. Hosté na tyto dva zásahy v prvním poločase již reagovat nedokázali a tak se do šaten šlo za vedení domácích o jednu branku.

Poločas plný napětí

Druhý poločas začali lépe domácí. Braškov k ničemu nepouštěli a vypadalo to na hodně jednoznačný zbytek zápasu. Ještě více směřovali domácí k výhře po vlastním gólu Přichystala, který po centru Kedroně sratil balón za záda Vošmíka - 3:1. Poté se ale začaly dít na hřišti věci, které zápas ovlivnily jak výsledkově, tak i z hlediska herního projevu obou celků. V 56. minutě zahrál Krátký rukou ve svém vlastním vápně a zahrávala se tak penalta ve prospěch hostů. Krátký navíc dostal červenou kartu a musel odejít ze hřiště.

 

Penaltu s přehledem proměnil Brodský a zapsal tak druhý zásah v zápase - 3:2. Domácí sice dohrávali zápas v deseti, ale hosté si šance nevypracovávali. Hra se přelévala ze strany na stranu, balón více držel Braškov, ale definitivně zápas rozhodla až druhá červená karta, kterou dostal po faulu na stopera Braškova a druhé žluté kartě Slezák. Srovnat se hostům podařilo až v úplném závěru utkání. Stibor se dostal v pokutovém území domácích k míči a z téměř nulového úhlu prostřelil brankáře Javůrka - 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Ondřej Putík(hráč): "Na tým z Braškova jsme si věřili, protože jsme věděli, že hrozí jen ze standartek. Chtěli jsme prodloužit vítěznou šňůru, což se nám bohužel nepovedlo. Druhý poločas jsme hráli svoji hru a soupeře k ničemu moc nepustili, až do chvíle, co jsme dostali červené karty."




Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Kedroň [-] , J. Krátký [-] , J. Mušálek [-] , J. Matějka [-] - J. Burger [-] (69. J. Matějka [-] ) , M. Slezák [-] , M. Kedroň [-] , O. Putík [-] , M. Petr [-] - P. Buršík [-] (76. J. Bejbl [-] )

SK Braškov
P. Vošmík [-] - P. Urban [-] , T. Nejedlý [-] (46. J. Štoncner [-] ) , M. Šalamoun [-] , R. Bednář [-] (80. M. Stibor [-] ) , J. Šebesta [-] (85. J. Korpa [-] ) - M. Kodria [-] , T. Repaský [-] , M. Krovoza [-] , P. Přichystal [-] - J. Brodský [-] -

ŽK: 43. M. Slezák , 55. O. Putík , 90. J. Bejbl - 15. T. Repaský , 64. M. Krovoza , 92. M. Stibor . ČK: 56. J. Krátký , 85. M. Slezák .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - TICHÝ Lukáš, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý zápas horní části tabulky skončí lépe pro Braškov díky lepší práci v útoku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů