0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas Švermova s Hostouní branku nepřinesl


Branky


5

V sobotu přivítal Švermov na své půdě Hostouňskou rezervu, zápas se však obešel bez branek. Šancí na gól bylo jen pár a proto oba celky pravděpodobně hodnotí výsledek utkání jako spravedlivý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prázdný první poločas

Z minulého zápasu na podzim měl Švermov Hostouni co vracet. Hosté totiž v prvním vzájemném střetu porazili svého sobotního soupeře rozdílem pěti branek. Zápas začal velmi rozvážně, oba celky se nikam moc nehrnuly. Hrál se poklidný a kombinační fotbal, přičemž když už se nějaký celek dostal do útoku, byl to Švermov. Hosté většinu prvního poločasu hráli hodně zataženě a šance si tedy moc nevytvářeli, což se sice dá říct i o domácích, ale ti si vypracovali alespoň pár náznaků.

 

Martin Kotouček po svém úniku stál tváří v tvář brankáři Ondřejíčkovi, ale forvard Švermova nedokázal balón zakončit a nic z jeho šance nevzešlo. Nejvýraznějším okamžikem Hostouně v dosavadním průběhu utkání bylo zranění Drula, kterého museli zdravotníci odnést na nosítkách po tom, co špatně došlápl. Do šaten se tedy po klidné první půli šlo za remízového stavu a oba týmy veděly, že je stále o co hrát.

Fauly a mnoho standartek

Druhý poločas nic moc nenabídl, ale hra se změnila razantně. Do hry přibylo opravdu hodně ostrých střetů, které končily fauly, a to znamenalo mnoho standartních situací pro oba celky. Většinu času standartky nic nepřinášely, a to platilo u obou týmů. Centry obvykle končily výrazně jinde, než by si jejich exekutoři přáli a zápas se tedy stále přibližoval remízovému konci. Hra plynula opravdu rychle a oba kluby jen pasivně držely balón a kombinovaly.

 

Nic moc se po celý druhý poločas nestalo, jediným rozdílem mezi první a druhou půli byla větší bojovnost. Dlouho to vypadalo tak, že si žádný s týmů šanci nevytvoří. Nakonec si však jeden z celků tutovku vytvořil a byl to opět tým domácích. Jakub Novák se po centru Tomáše Marka dostal k balónu, ale do sítě ho usměrnit nedokázal. Obrovská škoda pro domácí. Zápas to byl opravdu prázdný a tak oba týmy odešly ze hřiště s pocitem, že výsledek je spravedlivý.

 

Galerie převzata z oficiálního webu Hostouně, celou si ji můžete prohlédnout zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Švermov
Tomáš Vydra(hráč): "Zápas to byl remízový a z hlediska našeho výkonu velmi dobrý. Pokud by Hostouň hrála v takovéto sestavě vždy, nebyla by až na 9. místě. Děkuji týmu za velmi dobře odvedených 90 minut, byl to velmi těžký a důležitý zápas. Jsem rád, že tým šlape a to včetně dorostenců. V neděli jedeme vyhrát do Roztok."




Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - P. Černý [-] , J. Novák [-] , P. Doubek [-] , K. Dušek [-] - D. Végh [-] (46. V. Cipl [-] ) , T. Marek [-] , T. Vydra [-] , M. Kotouček [-] , V. Steinbach [-] - O. Frühauf [-] (46. A. Nedvěd [-] )

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Balej [-] , D. Tetour [-] , M. Dědeček [-] , S. Sihnaievskyi [-] - M. Hlaváček [-] (73. A. Jůza [-] ) , D. Novák [-] (59. J. Svoboda [-] ) , A. Němec [-] (56. M. Chloupek [-] ) , K. Drul [-] (46. M. Hlava [-] ) , I. Šnirc [-] - O. Fotr [-] (59. S. Gritsu [-] )

ŽK: 72. J. Novák - 50. A. Němec , 80. M. Balej .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mareš Bohumil - ŠTEFAN Michal, VÁGNER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tip, týmy mají spojenou mládež a hodně spolupracují. Záleží v jaké sestavě odjede rezerva Hostouně k zápasu. Pokud bude podobná jako byla nyní v Roztokách, tak zůstanou tři body na domácí půdě.