Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov doma na lídra nestačil, Tuchoměřice opět nadělovaly


Branky


5

V neděli se proti sobě postavili Zavidov a Tuchoměřice, přičemž domácí celek tempo hostí nestíhal. Hosté vstřelili v obou poločasech dvě branky a ještě více si pojistili svůj náskok na Libušín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní výkon hostů

Zavidov doma v neděli přivítal suverénně první Tuchoměřice, které začaly zápas už od začátku podstatně lépe. Držely balón na kopačkách a diktovaly tempo hry, přičemž domácí jen stěží stíhali. A po dvanácti minutách hned přišel první zásah hostí. Domácí stoper Kučera šel do třech hráčů, ztratil míč a po centru Vegrichta se prosadil kanonýr Jeslínek - 0:1. Po tomto okamžiku domácí alespoň trochu zapnuli a do šance se hned v zápětí dostal Neveďal, který však svůj pokus nedokázal namířit mezi tři tyče.

 

Domácí po tomto momentu opět zatáhli do obranného bloku a Štiller v brance musel být znovu v pozoru. Ve 27. minutě vypíchl domácí Jelínek kolmici hostí za obranu, bohužel pro Zavidov jen na nohu hráče Tuchoměřic, konkrétně to byl Šahini, který zakončil přesně k tyči - 0:2. Do poločasu byl obraz hry stejný jako po celý dosavadní průběh - hosté drželi balón a dokonce si i vytvářeli další šance, které však nedokázali proměnit a poločas tak skončil dvoubrankovým rozdílem, více vyhovujícím hostům.

Domácí nestíhali ani v druhé půli

Druhá půle začala ve stejném duchu jako ta první. Tuchoměřice držely míč a Zavidov proti očividně lépe hrajícímu soupeři převážně bránil. Třetí branku hostů přidal v 60. minutě Vegricht, který svou střelou překonal brankáře domácích - 0:3. O pár minut později už to bylo 4:0, když dokázal Šahini odcentrovat na Valáška a ten s klidem zakončil.

 

Domácí neměli proti tlaku hostů sebemenší šanci. Tuchoměřice naopak stále držely míč a domácím ho skoro vůbec nepůjčovali. Navíc si stále vytvářely šance, které neuspěly buď kvůli nedokonalostem v kombinaci nebo pozorné obraně Zavidova. Korigovat výsledek mohl v závěru mladíček Křivohlavý, kterého ale vychytal již zkušený brankář Kučera. Zápas tak skončil rozdílem čtyř branek a domácí se teď již soustředí na následující zápas na hřišti Lubné.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus(hráč): “Na hru soupeře se dobře koukalo. My se snažili, ale nestačilo to. Chyběl nám Korčák, který dokáže vepředu dobře podržet balón. Bylo to dnes hlavně jen o naší obraně. Pokud Tuchoměřice postoupí do A třídy, problémy mít nebudou. Dnes skvěle držely míč a dirigovaly hru, my jsme s nimi nedokázali držet krok.”




Sestavy


FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] (46. J. Křivohlavý [-] ) - P. Hornof [-] , P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , J. Jelínek [-] , O. Neveďal [-] (67. D. Žďánský [-] ) , D. Štiller [-] (78. E. Pšenička [-] ) , J. Vydra [-] , M. Krupička [-] , L. Kapoun [-] , M. Kučera [-] (46. J. Kukla [-] )

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - P. Hochman [-] , M. Štědrý [-] , L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] (73. J. Beran [-] ) , T. Valín [-] (75. P. Smrž [-] ) , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (80. A. Kejmar [-] ) , J. Hájek [-]

ŽK: 36. J. Vydra - 36. E. Šahini .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Asník Daniel - SANDEV Patrik, ŠTEBERL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Tuchoměřice nadělují všude a všem a Zavidov jejich tempu stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů