0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran opět ztratil body, Švermov se po vítězství posunul na šestou příčku


Branky


5

Tatran Rakovník přivítal v neděli na svém hřišti Švermov, ten jim nadělil tři góly a odjel s třemi body. Rozhodující gól vstřelil Vaněk, dvakrát se trefil Kotouček. Domácí měli opět problémy s osobními chybami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmnáct minut domácí zkázy

Tatran se v neděli doma utkal se Švermovem a domácí už od začátku moc dobře vědeli, že je nečeká nic jednoduchého. Naopak hostující celek šel do zápasu s jedním cílem - odjet s třemi body a posunout se v tabulce. O celkovém výsledku dokázali hosté rozhodnout už v první půli a stačilo jim na to jen pár minut. Po tom, co domácí nedokázali využít svých šancí v úvodu a ke gólu jim nepomohl ani mladíček Alexij, se hosté dokázali prosadit dokonce třikrát. O první zásah se postaral Vaněk, na jehož střelu neměl brankář Trefný sebemenší nárok - 0:1. 

 

O pár okamžiků později přišly rovnou dva zásahy od útočné síly Baníku Kotoučka. Domácí totiž nebránili vůbec dobře a hosté z toho těžili. První gól Kotoučka přišel ve 28. minutě, kdy s přehledem zakončil a překonal gólmana domácích - 2:0. A forvard hostujícího celku se nemýlil ani o 7 minut později, když Kotouček přidal na svůj účet druhý gól zápasu po dalším zkušeném zakončení, kterému předcházela chyba domácích - 3:0. První poločas tak skončil výrazně příznivěji pro celek hostující a domácí šli do šatny s tím, že pokud chtějí pomýšlet na bodový zisk, musí se vyvarovat svých chyb v rozehrávce a začít hrát svůj fotbal.

Vyrovnaná druhá půle

Druhá polovina utkání se vyvíjela diametrálně jinak, než ta první. Domácí začali hrát více v klidu a především kapitán Hájek dirigoval středu pole a organizoval své hráče na hřišti. Na druhé straně kapitán Vydra se stále snažil motivovat své spoluhráče, aby neusnuli na vavřínech, a tak se i hosté stále dostávali do hry. Domácí rychlík Vrána hosty zlobil, ale nikdy se k ničemu velkému nepropracoval.

 

Zápas se stal velmi vyrovnaným a oba celky hrály velmi profesorský styl fotbalu. Tento průběh ale samozřejmě mnohem víc vyhovoval hostujícímu celku, který již v první půli dokázat vstřelit tři branky a mohl tak hrát na čas. Šance byly, avšak všechny neproměněné a výsledek se tak nezměnil. Můžeme říct, že se jednalo o poločas, bez kterého bychom se obešli. Bohužel pro domácí fanoušky už Tatran na třígólovou spoušť z první půle zareagovat nedokázal a zápas tak skončil výsledkem, se kterým mohli být spokojeni jen hosté.

 

Fotografie - David Svoboda - zonerama, Vladislav Lukáš



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Václav Eck(trenér): “O výsledku zápasu rozhodl náš výkon v prvním poločase. Všechny branky padly po našich osobních chybách. Inkasované góly hodně ovlivnily další průběh zápasu, ale v druhé půli jsme zápas alespoň herně vyrovnali. Soupeř si odvezl tři body za svůj výkon v první půli.”




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
J. Trefný [-] - A. Vrána [-] , A. Zaspal [-] , M. Hájek [-] , J. Toráč [-] , M. Alexij [-] , O. Jelínek [-] , P. Košťál [-] (70. D. Šíma [-] ) , L. Fidler [-] , J. Kučera [-] , J. Husák [-]

TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - K. Dušek [-] , P. Doubek [-] , J. Novák [-] (57. A. Nedvěd [-] ) , P. Černý [-] - A. Zíma [-] (61. V. Cipl [-] ) , T. Marek [-] , T. Vydra [-] , M. Kotouček [-] , V. Steinbach [-] - O. Vaněk [-] (70. O. Frühauf [-] )

ŽK: 75. J. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÍSAŘÍK Michal - KOVÁŘ Otto, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Švermov na jaře sbírá výhry a potvrdí to i na hřišti trápícího se Rakovníku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů