3:2
(2:1)
13. L. Volf (p.)
56. T. Kubík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný nestačilo na Lány a po čtyřech vítězstvích poprvé ztratilo


Branky


8. J. Burger , 44. J. Mušálek , 66. J. Mušálek - 13. L. Volf (p.) , 56. T. Kubík
5

Lány v neděli doma vyzvaly Vraný, které před zápasem drželo úctyhodnou sérii čtyř výher v řadě. Naděje na tři body utnul hostům dvougólový Mušálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance a trest

Domácí Lány na podzim se svým nedělním soupeřem prohrály rozdílem čtyř branek a měly tak co oplácet. Naopak Vraný potřebuje v této fázi soutěže sbírat všechny možné body, aby ještě mělo šanci se dotáhnout na druhý Libušín, který má už tak na třetí místo velký náskok. Domácí šli velmi rychle do vedení, když dokázali prodloužit dlouhý nákop za obranu a Burger se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 1:0. Hosté však dokázali bleskově odpovědět, když se po průniku Havlovce skrz obranu a faulu brankáře 1 zahrával pokutový kop, který s přehledem proměnil Volf - 1:1.

 

Mimo jiné to byla jeho třetí proměněná penalta z posledních dvou zápasů. Po tomto okamžiku se do šancí dostávali především hosté, kteří ale své loženky proměnit nedokázali. Trest přišel minutu před koncem poločasu, když svůj první gól v zápase vstřelil po skvěle zahraném rohu Mušálek - 2:1. První půle tak lépe skončila pro domácí a hosté měli v druhé půli co dohánět. 

Spasitel domácích a závěrečný tlak

Do druhé poloviny nastoupil navrátilec Kubík, což hru hodně poznamenalo. A to samozřejmě ve prospěch hostí, jelikož se nakonec opět ukázal jako zkušený zakončovatel. Jaráb vrátil míč do ohně ve vápně a Kubík s přehledem doťukl míč do branky - 2:2. Domácí si však vzali vedení velmi rychle zpátky. Hráči Vranýho nedokázali odvrátit balón po dobře zahrané standartce domácích a do odkryté branky dokázal s klidem zakončit Mušálek, který tak dokázal vstřelit svůj druhý gól v zápase - 3:2 pro Lány.

 

Hosté se nechtěli smířit s prohrou a začali tak domácí dostávat do tlaku. Mnohrát mělo Vraný velmi blízko k tíženému gólu, ale nic z jejich nátlaku nevzešlo. Zápas se pak v závěru už pouze dohrával a nic zajímavého hosté ani domácí nevymysleli. Lány tak z utkání odešly jako ten spokojenější celek, Vraný porazily tím nejtěsnějším rozdílem.

 

V galerii si můžete prohlédnout fotografie z podzimního střetu - autor.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(kapitán): "Těžký zápas na hezkém fotbalovém hřišti. Domácí tu potrápili i vedoucí Tuchoměřice a my jsme tak čekali těžký zápas. Škoda, že jsme v první půli nevyužili své šance, které by zápas ukončily. Opět jsme hodně chybovali, což nás stálo výsledek. Domácí vyhráli zaslouženě."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Kedroň [-] (27. D. Švigár [-] ) , J. Mušálek [-] , J. Matějka [-] - M. Slezák [-] , J. Burger [-] (66. J. Burger [-] ) , M. Kedroň [-] , O. Putík [-] , M. Petr [-] - J. Bejbl [-] (73. J. Matějka [-] ) , P. Buršík [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - D. Havlovec [-] , P. Nerad [-] (46. M. Klár [-] ) , D. Krampera [-] (73. T. Tajč [-] ) , Z. Růžička [-] , J. Jeřábek [-] , K. Kejval [-] , L. Košťák [-] (46. T. Kubík [-] ) , A. Fedrhanc [-] , L. Volf [-] , M. Jaráb [-]

ŽK: 51. J. Mušálek , 63. M. Petr , 71. M. Kedroň - 63. D. Havlovec , 65. J. Jeřábek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Stehlík Jan - ŽÁČEK Pavel, SOUČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Lány na domácím hřišti překvapí soupeře a po delší době doma vyhrají.

Tip: výhra domácích