3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran s Hostouní dlouho držel krok, ta ho porazila tím nejtěsnějším rozdílem


Branky


7. F. Motlík , 57. F. Novák (p.) , 69. F. Motlík - 21. A. Vrána , 62. J. Kučera
3

Hostouňská rezerva na domácím hřišti přivítala Tatran Rakovník. Zápas dlouho směřoval k remíze, hosté dvakrát dorovnávali, ale po rohovém kopu domácích rozhodl Motlík 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hostouňské 'béčko' doma přivítalo Tatran Rakovník. Ten do tohoto zápasu šel s nutností zisku alespoň jednoho bodu, pokud chce v celkovém počtu bodů dotáhnout Roztoky a dostat se na alespoň trochu přívětivější vzdálenost od poslední Lubné. Hostouň ale také potřebovala získat body, protože ve středu tabulky se to týmy s podobným počtem bodů jen hemží. Do zápasu vstoupily oba celky podobně. Hra se přelévala ze strany na stranu a nešlo určit, který tým má větší šanci na vstřelení branky. Šance se hromadily a po sedmi minutách už se jeden z celků konečně dostal do vedení.

 

Tím týmem se stala Hostouň, když dokázal Motlík potrestat chybu v rozehrávce hostí a stav byl rázem příznivější pro domácí - 1:0.Hosty tento gól nezaskočil, ba naopak. Ve 21. minutě dokázal po krásné kombinaci Tatranu srovnat Vrána - 1:1. V dalším průběhu poločasu jsme již svědky žádných větších šancí nebyli. Oba týmy sice hrály svoji hru, ale žádná akce nebyla přetavena v gól, a tak skončil první poločas remízovým stavem. Pro oba celky příznivý výsledek, protože v druhém poločase ještě opravdu bylo o co hrát.

Kolotoč emocí na všech frontách

V druhém poločase začali výrazně aktivněji domácí hráči Hostouně. Dostávali se blízko k Rakovnické svatyni a často scházelo opravd málo k tomu, aby si opět přivlastnili vedení v tomto zápase. Tato aktivní hra nakonec přinesla své ovoce. V 56. minutě došlo k faulu na Mikera v pokutovém území hostí a byla z toho penalta. Tu v minutě následující s přehledem proměnil Novák - 2:1. Po tomto zásahu domácích se však projevila kvalita hostí co se standartních sitací týče. V zápase jich měl Rakovník již nespočet, ale až roh v 62. minutě se ukázal jako gólový, když se dokázal prosadit Kučera - 2:2.

 

Hosté ale po této brance začali hrát fotbal bez šancí a kombinace, naopak domácí Hostouň se dostala do tlaku a snažila se opět dostat do vedení. To se jí také po zásluze podařilo. Opět se v zápase projevila síla rohových kopů a po zahrání jednoho z nich se hlavou prosadil Motlík a přidal tak svůj druhý gól v tomto zápase - 3:2. Domácí od té chvíle hráli velmi zkušeně a v klidu. Oba celky si ještě vytvářely menší šance, které však neměli sebemenší šanci na úspěch a zápas tak sudí ukončil za stavu, který více vyhovoval domácímu celku, jenž porazil hosty tím nejtěsnějším rozdílem.

 

 

 

Zdroj fotografií zde.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Jakub Svoboda(hráč): ,,Zápas jsme mohli rozhodnout už po 15 minutách, ale ze spousty šancí jsme proměnili jen jednu. Po prvním gólu jsme vypnuli a přestali hrát svou hru - hra byla zbrklá a naivní. V druhé půlce jsme stále nebyli schopni trestat chyby soupeře, ale Rakovník se už k ničemu velkému nedostával."

TJ Tatran Rakovník
Václav Eck(trenér): ,,Sehráli jsme vyrovnanou partii a je škoda, že jsme si neodvezli alespoň bod. Ve druhém poločase byli aktivnější domácí, celkově ale zápas hodnotím vyrovnaně. Při posledním gólu jsme nedokázali zachytit náběh Motlíka."



Sestavy


Sokol Hostouň B
M. Chloupek [-] - M. Hlava [-] (46. M. Dědeček [-] ) , S. Sihnaievskyi [-] , A. Němec [-] , F. Novák [-] (68. J. Lejsek [-] ) - F. Motlík [-] , M. Hlaváček [-] (72. J. Svoboda [-] ) , M. Balej [-] , J. Zajac [-] (61. I. Šnirc [-] ) , K. Drul [-] (68. D. Tetour [-] ) - J. Miker [-]

TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - M. Alexij [-] , A. Zaspal [-] , M. Hájek [-] , A. Vrána [-] , M. Lev [-] , D. Dolák [-] , O. Jelínek [-] , L. Fidler [-] , J. Kučera [-] , M. Těšínský [-]

ŽK: 81. S. Sihnaievskyi - 79. A. Vrána , 81. D. Dolák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - REMENEC Lubomír, PETR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích