Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libušín doma nadělil Zavidovu rovnou čtyři góly a opět získal tři body do tabulky


Branky


3

Libušín na domácí půdě nezaváhal a znovu dokázal vyhrát, tentokrát se mu to povedlo proti Zavidovu, který asi až takto dominantní průběh zápasu z pohledu domácích neočekával...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezradný Zavidov a produktivita domácích

Už v prvním poločase bylo jasné, že Libušín se na tento zápas připravil podstatně lépe. Hosté se sice prvních 15 minut snažili, ale poté se hra vyrovnala a domácí se stali lepším celkem na hřišti. Na obou stranách hřiště se sice často zahrávaly standartky, ale dlouho to byly spíše situace, které skončily ještě před jejich samotným začátkem. Až do 32. minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil domácí opora Portužák - 1:0.

 

Po tomto gólu se hra nijak moc neměnila, ba naopak, standartní situace obou týmů byly snad ještě méně nebezpečné, než v první části prvního poločasu a ani jeden z týmu tak se svým výkonem v první půli být spokojený nemohl. Možná jen Křenek, který se samozřejmě pokoušel zaznamenat další trefu a možná i atakovat hattrick. První půle však skončila jen o jeden gól a oba týmy šly do šaten s rozporuplným pocitem.

Festival gólů Libušína

Druhou půli začali aktivněji domácí a tentokrát to nezůstalo jen u dobrého pocitu z kvalitní hry, ale z tlaku dokonce vzešel jejich druhý zářez. Po pěkné sólové akci Kukly se z bezprostřední blízkosti prosadil Jechumtál a zvýšil tak rozdíl ve skóre na dva góly - 2:0. Domácím skvěle vycházely brejky a naopak hosté s nimi měli velké problémy. Po jednom takovém protiútoku a lahůdkovém centru Jechumtála svou příležitostí opět nepohrdl Křenek a zapsal svůj druhý gól v zápase, celkově tak třetí pro svůj celek - 3:0.

 

Poslední gól domácích pak přišel jen o pár minut později, kdy svůj skvělý výkon potvrdil Jechumtál a stejně jako Křenek přidal svůj druhý zásah v utkání - 4:0. Domácí Libušín se pak ještě marně pokoušel o další góly, ale žádná šance již proměněna nebyla. Hosté tak odjížděli s prázdnou a také s hlavou nastavenou tak, že tímto způsobem to fungovat opravdu nebude. Oproti tomu domácí mohli slavit, jelikož porazili Zavidov čtyřbrankovým rozdílem a ujistili si svou druhou příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Michal Pucholt(hráč - kapitán): ,,Do zápasu jsme vstoupili vlažně a mysleli si, že se Zavidov uhraje sám. Pomohla nám řeč trenéra o poločase v šatně, pak už jsme to zase byli my. Za celý zápas jsme Zavidov k ničemu nepustili a tři body zůstávají zaslouženě doma."

FC 05 Zavidov
Daniel Dereva(trenér Zavidova): ,,Do zápasu jsme šli s taktikou hrát ze zabezpečené obrany a čekat na svou šanci. První půli nám to celkem vycházelo, ale po druhém gólu domácích jsme hru museli otevřít. Domácí vyhráli zaslouženě."



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] (83. P. Valenta [-] ) , D. Portužák [-] , J. Volf [-] , J. Jechumtál [-] - T. Felis [-] , M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] , J. Maroušek [-] , V. Kukla [-] (75. O. Portužák [-] ) - L. Chlumský [-] -

FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - J. Klouček [-] , P. Šíma [-] , P. Vitner [-] (81. T. Diepold [-] ) , O. Neveďal [-] , D. Štiller [-] , J. Vydra [-] , E. Pšenička [-] (57. J. Křivohlavý [-] ) , M. Krupička [-] (70. M. Krejčí [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 19. L. Chlumský - 36. J. Klouček , 63. M. Krupička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - DRÁBEK Tomáš, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích