1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Červená karta, pozdní srovnání… To vše nabídl zápas Roztok s Rakovníkem


Branky


3

Domácí Roztoky se dlouho strachovali o bodový zisk, nakonec však jejich střet s Tatranem Rakovník skončil nerozhodně, což je pro oba celky v jejich aktuální situaci málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha hostů

Domácí Roztoky dokázaly oproti Tatranu v dohledné minulosti zvítězit, konktrétně dvě kola dozadu nad Lhotou rozdílem jediného gólu. Zisk všech tří bodů by se jim určitě hodil i ze zápasu 20. kola proti Rakovníku, o kterém však můžeme říct to samé, pokud se bavíme o motivaci získat body do tabulky. Hosté začali zápas lépe, jejich hra jim fungovala na jedničku a dokonce se dostali do několika slibných šancí.

 

Jednu z nich navíc dokázali proměnit v úvodní trefu zápasu, když se v 33. minutě dokázal prosadit hlavou Jelínek - 1:0. I po prvním gólu byli hosté stále lepším celkem. Dokázali držet balon a nepouštět domácí k žádným větším šancím. První poločas se tak vyvíjel celkem jednoznačně - Tatran se snažil neinkasovat, ale zároveň hrál sebevědomě, naopak domácí Roztoky se snažily skóre srovnat, ale nic nenaznačovalo jejich možnému úspěchu této jejich mise. První půle tak skončila 0:1 pro hosty a ti tak šli do šaten výrazně spokojenější.

Červená karta a vypjatý závěr

Druhý poločas nejdříve vypadal tak, že se obraz hry nijak moc nemá v plánu měnit, jelikož Rakovník stále více držel míč, dirigoval hru a udával její tempo. To všechno hostům hodně dlouho fungovalo a opravdu to vypadalo na jejich výhru, i přes to, že se domácí po pár minutách druhého dějství hodně zvedli a měli své šance. Tento zápas nám však nakonec byl dokonalou ukázkou toho, jak moc dokáže jedna červená karta zamíchat s konečným výsledkem zápasu.

 

V 80. minutě ji dostal Zdeněk Špimr a svůj tým tak hodně oslabil. Již o 4 minuty nato totiž na 1:1 srovnal kanonýr domácích Merhaut. Tento gól Roztoky hodně motivoval a hráči domácích se tak pokoušeli zápas ještě úplně zvrátit. Měli v závěru zápasu ještě poměrně mnoho standartek, šancí a pološancí, ale nic z toho už ke gólu nevedlo. Rakovník tak možná nakonec mohl být rád za bod a zápas tedy skončil 1:1.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): ,,V zápase jsme si veřili na tři body, ale bohužel máme jen jeden. Tatran přijel bránit a zahušťovat naše menší hřiště, vstřelili nám lacinou branku. Je to škoda, my i našich 150 diváku jsme si tu výhru zasloužili.’’

TJ Tatran Rakovník
Václav Eck(trenér): ,,Myslím, že v utkání i přes těžký terén jsme byli lepším mužstvem. Tři body jsme ztratili kvůli hodně nervóznímu závěru zápasu. Dnes si kluci za výkon tři body zasloužily, je to škoda.”



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Merhaut [-] , O. Čumpelík [-] , M. Čermák [-] , M. Farkas [-] , J. Jirásek [-] (46. M. Pudil [-] ) , J. Texl [-] (9. M. Čermák [-] ) , M. Fikejz [-] , V. Krůta [-] , J. Nejedlý [-] , Š. Masarovič [-]

TJ Tatran Rakovník
M. Červený [-] - M. Alexij [-] , A. Zaspal [-] , J. Husák [-] , M. Hájek [-] , Z. Špimr [-] , M. Lev [-] , D. Dolák [-] , O. Jelínek [-] , J. Kučera [-] , M. Těšínský [-]

ŽK: 48. M. Těšínský , 80. D. Dolák , 92. M. Červený . ČK: 80. Z. Špimr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stránský Martin - ADÁMEK Filip, SVOBODA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů