0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vraný díky krásné střele Fedrhance vyhrálo nad Mšecí


Branky


3

TJ Sokol Vraný dokázalo v utkání 20. kola zdolat Mšec díky nádherné střele kapitána hostí z 68. minuty. Pro Vraný to znamenalo nejen ještě větší pojištění jejich aktuálně páté příčce v tabulce, ale navíc jistý útok na nejlěpší čtyřku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle plná nepřesností

Zápas se již od úvodu jevil jako velmi férový, ale ve stejnou chvíli vypjatý a kvalitní. Hosté více kombinovali, ale nedokázali se za žádnou cenu dostat k zakončení. Podobný problém však měla i domácí Mšec, která byla ještě k tomu v prvním poločase mírně ostýchavá. Když už to vypadalo na povednou akci, vše zhatila koncovka. Ve 20. minutě navíc musel hostující celek vynuceně střídat stopera Kostovčíka, což hru ještě více rozhodilo.

 

Tato změna paradoxně domácím nepomohla dostávat se na útočnou polovinu frekventněji, ale spíše ještě více utvrdila jejich neschopnost přechodu do ofenzivy v první půli. Hosté stále kombinovali, ale dokázali za celý poločas na branku domácích jen jednu jedinou střelu, o kterou se zasloužil kapitán Fedrhanc, který si však tímto pokusem pouze ověřil reflexy brankáře domácích, jelikož jeho rána nebyla zas až tak úplnou ránou. První poločas tak skončil bez jediného gólu.

Neproměněná penalta a Kapitánova dělovka

Druhá půle nám přínesla trochu jinačí podívanou. Sice se nesla ve stejném duchu, jako polovina první, ale do šancí se teď dostával i domácí celek, ovšem opět bez jediného kloudného pokusu na branku. Vše se mohlo změnit ve chvíli, kdy po jasném faulu Jeřábka ve svém vlastním vápně dostali domácí výhodu pokutového kopu. Ten však po velmi výrazném přestřelení neproměnili a mohli se maximálně tak chytat za hlavu.

 

Nedáš - dostaneš. Toto pravidlo se velmi razantním způsobem připomenulo domácímu celku v 68. minutě. Kapitán Vraného Fedrhanc se dostal k balónu, obešel dva protihráče a jeho nádherný projektil zamířil rovnou do šibenice - 0:1. Střela to byla výstavní a hosty tento okamžik hodně nakopl, avšak k ničemu dalšímu se již v zápase nezmohli a po jeho zbývající trvání už pouze bránili. A bránili úspěšně. Dokonce, poprvé od začátku jarní části sezóny, dokázali udržet čisté konto.

 

 

Autor fotografií: Josef Musil



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(kapitán): ,, Z mého pohledu šlo o kvalitní utkání plné tvrdých, ale férových soubojů. Šancí bylo opravdu mnoho, ale drtivá vetšina skončila ještě před pokusem o zakončení. Nakopla nás neproměněná penalta domácích, k vítězství nám pomohl můj krásný gól i neproduktivita domácích. Rozhodčím děkujeme za sympatický výkon.”



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - J. Kučera [-] , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , F. Cába [-] (83. L. Petrus [-] ) , P. Heller [-] (46. J. Jurgovski [-] ) , F. Skoupý [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] (87. M. Burger [-] ) , L. Skoupý [-] , R. Soukup [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - J. Jeřábek [-] , T. Tajč [-] (78. M. Hrůnek [-] ) , K. Kejval [-] , D. Havlovec [-] (56. P. Nerad [-] ) , L. Košťák [-] , A. Fedrhanc [-] , T. Kostovčík [-] (22. M. Klár [-] ) , L. Volf [-] , T. Kubík [-] , M. Jaráb [-]

ŽK: 21. R. Soukup - 38. A. Fedrhanc , 82. M. Jaráb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - ORÁLEK Kamil, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích