Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidov si po vypjatém prvním poločase nakonec s přehledem poradil se Švermovem


Branky


12. T. Korčák , 35. O. Neveďal , 39. T. Korčák , 53. O. Neveďal , 67. O. Neveďal - 2. T. Marek (p.) , 45. T. Vydra
3

FC 05 Zavidov se po 20. kole soutěže vyšplhal až na 6. průběžnou příčku, když doma dokázal porazit Švermov. Pro hosty to navíc byla první ztráta bodů v jarní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný akce i gólů

Zápas Zavidova se Švermovem začal velmi ostře. Již v 1. minutě domácí hostům darovali pokutový kop po faulu na Olivera Vaňka. Tomáš Marek, jarní posila Švermova, se při kopu neunáhlil a dokázal s klidem zakončit - 0:1. Rychlé vedení však hosty dostalo do zřejmě až moc velké pohody, jelikož zbytek prvního poločasu už byl spíše v režii domácího Zavidova. A vše se začalo projevovat už ve 12. minutě, kdy se dokázal prosadit Tomáš Korčák a srovnal tak stav utkání na 1:1.

 

Ale tím utrpení hostů zdaleka nekončilo. 35. minuta - Neveďal - 2:1. Hosté se k ničemu nezmohli, nestíhali nakopávané balóny a nedokázali se na hřišti žádným způsobem prosadit. Naopak domácí se na hřišti jen a pouze radovali. Přišla minuta 39. a do zakončení se opět dostal Korčák a opět se nemýlil - 3:1. Pro domácí krásný průběh, pro hosty tragédie, a proto věděli, že pokud se chtějí pokoušet uhrát slušný výsledek, musí zabrat. To se jim, naštěstí pro ně, v závěru poločasu povedlo. Kapitán Tomáš Vydra se dostal ke propadnutému míči a zkušeně zakončil - 3:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Obrat hostů se nekonal

Švermovu již v prvním poločase dělaly velký problém dlouhé nákopy. Domácím tento způsob hry velmi vycházel, a tak neměli důvod k tomu cokoliv měnit. A taky se jim to vyplatilo. V 53. minutě se po dalším dlouhém nákopu za obranu dokázal již podruhé v zápase prosadit Neveďal - 4:2. Nutno říct, že mu ke gólu hodně pomohl gólman hostů. No a aby toho nebylo málo, Neveďal dokázal po dalších pár minutách završit svůj hattrick - 5:2.

Paradoxně měl Švermov v zápase výrazně větší držení míče, což nám ale jasně dokazuje fakt, že na tuto statistiku se fotbal nehraje. Domácím vyšlo skoro všechno, k čemu se zmohli, což jen potvrzovalo jejich skvělou produktivitu - v posledních třech zápasech vstřelili domácí 16 branek. V zápase se po posledním gólu již nic podstatného nestalo a utkání tak skončilo výhrou domácího Zavidova.

 

 

Autor fotografií: Vladislav Lukáš



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Daniel Dereva(trenér): ,,Ač pro nás utkání začalo hororově a soupeř působil víc fotbalově, kluci svým nasazením, bojovností a chtíčem šli rázně za vítězstvím. Takto se bojuje o body!"

TJ Baník Švermov
Tomáš Vydra(kapitán): ,,Do utkání jsme šli jako do ostatních zápasů, ale věděli jsme, že to nebude jednoduché - a taky nebylo. Zavidov to doma hrát umí a jejich malé hřiště nám nevyhovovalo. Jdeme dál a chceme se připravit na další zápas proti Lhotě.”



Sestavy


FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , O. Neveďal [-] (90. T. Diepold [-] ) , D. Štiller [-] , J. Vydra [-] , E. Pšenička [-] , M. Krupička [-] (84. J. Křivohlavý [-] ) , L. Kapoun [-] (76. J. Klouček [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

TJ Baník Švermov
Š. Štochl [-] - P. Černý [-] , P. Doubek [-] , K. Dušek [-] - J. Polák [-] (84. A. Nedvěd [-] ) , T. Marek [-] , T. Vydra [-] , M. Kotouček [-] , V. Steinbach [-] , A. Starý [-] (38. A. Zíma [-] ) - O. Vaněk [-]

ŽK: 23. P. Vitner , 51. T. Korčák , 73. M. Krupička , 89. J. Jelínek - 59. M. Kotouček , 91. K. Dušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOČEK Michal - STUMPF Jaroslav, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích