4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň se v závěru bála o výsledek, nakonec Zavidov po přestřelce udolala 4:3


Branky


4. F. Novák (p.) , 6. D. Šmerda , 28. D. Šmerda , 60. D. Šmerda - 44. P. Vitner (p.) , 58. L. Kapoun , 68. M. Krupička
3

Hostouň "B" dokázala odčinit svou prohru z minulého kola a po divoké přestřelce porazila Zavidov, který nedokázal navázat na výsledek 8:1 ze zápasu proti Rakovníku. Zápas nabitý emocemi, napětím a obrovským úsilím na obou stranách diváky opravdu bavil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se ze začátku jevil jednoznačně

V pátek 7.4. se proti sobě na umělém trávníku v Rynholci utkaly celky Sokol Hostouň “B” a FC 05 Zavidov. Zavidov měl před zápasem nad svým rivalem náskok pouhé dva body, což Hostouni určitě hodně přidávalo na motivaci. Zápas se ani nestihl pořádně rozjet a již ve 4. minutě se ve vápně hostí zrodila penalta domácích, kterou s klidem proměnil Novák - 1:0. Obraz zápasu se navíc neměl v plánu měnit. Hostouň vzápětí navýšila své vedení na 2:0 po střele Šmerdy z hranice penalty, což Zavidov nejenže nenastartovalo, ale naopak, Šmerda svým druhým gólem upravil skóre na 3:0. Zábleskem naděje pro Zavidov byla až penalta ke konci poločasu, kdy se dokázal trefit Vitner. Před začátkem druhé půle byl tedy stav 3:1 pro domácí.

Druhý poločas přinesl opravdovou podívanou

Jednoduchá práce v druhém poločase? Ne, ta domácí nečekala. Druhý poločas začal podstatně lépe pro hostující celek. Aktivita Zavidova navíc vypramenila v gól, o který se v 58. minutě postaral Kapoun po rohovém kopu - 3:2. Po tomto okamžiku se však Zavidov celkem nečekaně nedostal v následujících minutách do žádné další šance, ba naopak. Šmerda se po protiútoku prosadil již potřetí v zápase, čímž svůj tým opět poslal do dvoubrankového vedení - 4:2. Tento okamžik přinutil Zavidov znovu zapnout a jejich tlak vyvrcholil v gól Krupičky po nedůrazu domácích ve vlastním vápně - 4:3. K ničemu dalšímu se však ani jeden z týmů ve zbytku zápasu nedostal, a utkání tedy skončilo lépe pro Hostouňské “béčko”, konkrétně 4:3.

 

 

 

Fotogalerie zde.

Autor: Lukáš Horníček



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka(hráč Hostouně): ,,Dnes byl zápas těžký od začátku až po konec. V prvním poločase jsem stihl zavinit penaltu, ale to nás nerozhodilo. Po druhém gólu hostí jsme začali makat a opět se nám povedlo dát vydřený gól. Celkově hodnotíme výhru pozitivně."

FC 05 Zavidov
Daniel Dereva(trenér Zavidova): ,,Klukům nelze upřít obrovskou snahu o nápravu vlastních chyb a dosažení aspoň na remízu. To je pro nás největší pozitivum, od kterého se musíme odrazit!"



Sestavy


Sokol Hostouň B
D. Vitásek [-] - T. Matějíček [-] , M. Hlava [-] , A. Němec [-] , F. Novák [-] (65. S. Sihnaievskyi [-] ) - K. Drul [-] , M. Balej [-] , M. Hlaváček [-] , M. Zíka [-] (86. T. Ondrejička [-] ) , J. Zajac [-] (71. A. Jůza [-] ) - D. Šmerda [-]

FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - P. Vitner [-] , D. Devera [-] , M. Kučera [-] , O. Neveďal [-] (46. J. Křivohlavý [-] ) , D. Žďánský [-] , M. Krupička [-] (86. J. Klouček [-] ) , L. Kapoun [-] , P. Hornof [-] , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 62. M. Hlava , 64. A. Němec , 78. T. Matějíček , 94. D. Vitásek - 62. L. Kapoun , 83. M. Krupička , 92. D. Devera .
Hráči zápasu: D. Šmerda , D. Šmerda , D. Šmerda .
Místo: Rynholec - UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petýrek Václav - PROSR Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza