1:1
(0:0)
69. M. Kudela (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran nedokázal vyzrát na Lhotu a po remíze 1:1 se propadnul na poslední místo tabulky


Branky


64. M. Hájek - 69. M. Kudela (p.)
4

Tatran Rakovník sehrál s klubem SK Lhota velmi zajímavou partii, avšak ani jeden z klubů ze zápasu nevyšel vítězně. Rakovník se navíc s 8 body ocitnul na posledním místě tabulky, Lhota ztrácí 7 bodů na 10. místo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní převaha Lhoty v gól nevyústila

V neděli 9.4. se proti sobě utkaly celky TJ Tatran Rakovník a SK Lhota. Rakovník nezažívá úplně nejlepší sezónu, a proto by se mu tři body z tohoto zápasu nesmírně hodily. Lhota na tom taky může být lépe jelikož se aktuálně již delší dobu nachází v těch nejspodnějších částech tabulky.

První poločas začal okamžitým tlakem Lhoty, který však nedokázali hosté přeměnit v gól. Největší šanci měl v prvním poločase Matyáš Kudela, který však, bohužel pro hosty, nedokázal vyzrát na Adama Beneše v brance Tatranu. Celkový obraz hry v prvním poločase byl velmi jednotvárný, Lhota tlačila, tlačila, ale ne a ne dát gól na 1:0. Několikrát hostující celek z nadějných i beznadějných pozic přestřeloval branku, přičemž Rakovník jen držel obranný blok. Ten byl sice dosti průstupný, ale hráči Lhoty v prvním poločase nedokázali svůj velký tlak využít

Postupný vzestup i pád Tatranu

Domácí celek začal druhý poločas úplně odlišně, než ten první. Někdo by se možná i hádal, že trenér Rakovníka poslal na hřiště do druhé půle 11 nových hráčů. Domácím vycházely obranné zákroky, dařil se jim postupný přechod do útoku a po šanci Dominika Doláka měla Lhota velké štěstí, že nemusela dohánět jednogólové manko.

 

Tatranu začaly hodně dobře fungovat protiútoky a všechny možné akce, a proto bylo jen otázkou času, kdy vstřelí první gól zápasu. To se jim nakonec povedlo v 64. minutě, kdy se křižnou ranou prosadil Hájek - 1:0. Vedení domácím však moc dlouho nevydrželo, když se v 69. minutě z penalty prosadil hostující Matyáš Kudela a srovnal stav zápasu na 1:1. Rakovník se rychle oklepal a vstřelil gól na 2:1, který byl však oprávněně zrušen kvůli offsidu. Zápas se pak již dohrál v klidu, oba týmz ještě měly své šance, ale žádné již využity nebyly - zápas skončil 1:1.

 

 

 

Fotogalerie Davida Svobody zde.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
David Svoboda - sekretář: ,,V prvním poločase byla naše obrana velmi slabá a děravá, v druhé půlce nám skvěle vycházely protiútoky a obraz naší hry se výrazně zlepšil. S remízou asi v rámci možností musíme být spokojení."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - M. Alexij [-] , A. Zaspal [-] , J. Kučera [-] , J. Husák [-] , M. Hájek [-] , Q. Tran [-] , D. Dolák [-] , O. Jelínek [-] , L. Fidler [-] , M. Těšínský [-]

SK Lhota
J. Pejša [-] - J. Zahrádka [-] (59. M. Čurda [-] ) , M. Kudela [-] (83. J. Štoncner [-] ) , J. Gerhardt [-] , O. Čermák [-] , V. Jedlička [-] , D. Danylych [-] , L. Dolejš [-] , T. Vlasatý [-] , J. Zíka [-] , J. Abrham [-] (59. V. Horák [-] )

ŽK: 91. M. Čurda .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - BUDIL Daniel, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích