2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Švermov dokázal porazit Hředle 2:1 a na jaře zůstává stoprocentní


Branky


4

Švermov na domácím hřišti dokázal porazit rozjeté Hředle, které tak nevyužily možnost posunout se na celkové 2. místo tabulky. Zato domácí celek se díky sobotní výhře dokázal vyšplhat na průběžnou 8. příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích v prvním poločase

Domácí zápas začali velmi aktivní hrou. Již v úvodní minutě zápasu brankáře hostí prověřil Kotouček, po jehož střele musel Bečirovič odvracet na roh. Domácí zahrávali v úvodu zápasu poměrně mnoho standartních situací a celkově se jim dařilo dlouho držet balon a režírovat hru.

 

Obrana Hředlí se navíc v tomto zápase úplně nepředváděla. Chyby hostí mnohokrát nabízely domácím šanci ke vstřelení prvního gólu, ti ale šancemi dlouho jen pohrdali. Tedy až do 18. minuty, kdy se po rohovém kopu s klidem ze vzdálenosti penaltového puntíku prosadil Vaněk - 1:0. Obraz hry se ani po gólu domácích neměnil. Švermov si neustále vytvářel šance a z jedné z nich, konkrétně ve 28. minutě, už skoro padl druhý gól, avšak domácí v tomto případě zachránil na brankové čáře odklízející Sedláček.

 

V prvním poločase se poté odehrála ještě jedna velmi zajímavá situace. A ne, neudála se na útočné polovině domácích. Petr Černý totiž ve 36. minutě poslal v pokutovém území k zemi Denise Bechnera a byla z toho penalta hostů. Tu sice dokázal kapitán hostujícího celku Jan Sláma proměnit, ale nebyla uznána, kvůli zastavenému rozběhu při kopu penalty. Frustrované Hředle poté ještě v prvním poločase skoro stihly znovu inkasovat, ale domácí žádnou se svých dalších šancí již v gól nepřetavili.

Obraz hry se neměnil ani v druhé půli, hosté dokázali jen srovnat

Dominantní Baník ze svého kvalitního výkonu nepolevil ani po startu druhého dějství zápasu. V klidu určoval tempo hry a šance se hromadily tak rychle, že bylo jen otázkou času, kdy Švermov přidá druhý zásah. A opravdu to netrvalo dlouho, v 55. minutě dokázal po podklouznutí Somola na 2:0 navýšit Kotouček.

 

Tato branka sice domácí měla uklidnit, jelikož rozdíl byl již dvě branky, opak byl však pravdou. O 4 minuty později dokázali totiž hosté po hrubici domácího golmana korigovat stav na 2:1 zásluhou Bechnera. Tento gól však hosty do žádného velkého laufu nedostal a domácí se opět zmocnili pomyslných otěží zápasu. V 66. minutě se Kotouček ve vápně uvolnil od Somola a jen skvělý Bečirovič dokázal zamezit jeho druhému zásahu v zápase. Poslední šanci z obou celků měl v úplném závěru zápasu Zilcher, ten ale ze své šance nedokázal nic vytěžit. Nic dalšího se v zápase již neudálo a Hředle si tak z venkovního zápasu žádné body neodnesly.

 

 

Fotogalerie Šárky Krejčové zde.



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): ,,Zápas jsme absolutně nezvládli a domácí vyhráli zaslouženě. Předvedli jsme absolutně bezkrevný výkon, neměli jsme odražené míče a nedokázali jsme se dostávat do soubojů. Domácí velmi dobře doplnili kádr a velmi dobře si nás nakoukali, velké problémy nám dělal útočník Vaněk. Čekají nás velmi těžké zápasy a s takovými výkony bychom toho moc nenahráli.”



Sestavy


TJ Baník Švermov
Š. Štochl [-] - K. Dušek [-] , P. Doubek [-] , J. Novák [-] (92. A. Nedvěd [-] ) , P. Černý [-] - T. Marek [-] , T. Vydra [-] , M. Kotouček [-] (88. A. Zíma [-] ) , V. Steinbach [-] - D. Végh [-] (73. A. Starý [-] ) , O. Vaněk [-] (82. V. Cipl [-] )

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - D. Rais [-] (46. D. Minařík [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] (66. V. Hladký [-] ) , A. Vitner [-] (46. D. Zilcher [-] ) , J. Sláma [-] , A. Kolář [-] , D. Minařík [-] (66. J. Vitner [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 9. M. Kotouček , 75. V. Steinbach , 93. V. Cipl - 16. D. Mrázek , 37. J. Sláma , 83. M. Somol .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: BABÁK Jan - HORÁK Matěj, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů