Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z adepta na postup na čtvrté místo, Vestec zakončil zpackané jaro prohrou s Jílovištěm


Branky


6

Po podzimu to vypadalo, že jarní část sezony se bude nést v duchu souboje o titul mezi Chlumcem a Vestcem. K tomu ale nedošlo. Vestci to na jaře vůbec nešlapalo a z boje o postup rychle odpadl. Do posledního zápasu ale Viktorka ještě bojovala o třetí místo, ani na to ale nakonec po prohře s Jílovištěm a výhře Kladna na půdě Nového Strašecí nedosáhla...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra a vedení domácích

Utkání bylo od začátku poměrně vyrovnané, přesto se však v 6. minutě do vedení dostali domácí. Při odkopu podklouzl hostující brankář Valtr, balón se dostal do vzduchu a Matysík hlavičkou otevřel skóre zápasu.

 

O pět minut později se Jílovišti podařilo vyrovnat. Přihrávku ze strany obdržel ve vápně Jakub Kučera, který se s míčem otočil a střelou k tyči srovnal skóre utkání na 1:1.

 

Poté se hosté dožadovali odpískání penalty, když se po rohovém kopu a následném odkopu dotkl balónu rukou Matysík. Rozhodčí ale posoudil situaci jako nepenaltovou.

 

Po půlhodině hry se vestečtí podruhé v zápase dostali do vedení. Po centru ze strany a skrumáži ve vápně se na zadní tyči prosadil Petr Ježdík.

 

Ve zbytku úvodního dějství se ještě pokoušeli o vyrovnání hostující Šorna a Kučera, žádný z jejich pokusů ale nebyl příliš nebezpečný pro gólmana domácích.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Viktorku Vestec.

Obrat Jíloviště

Hned zkraje druhé půle si důležitý zákrok připsal brankář hostů Valtr, který zneškodnil nebezpečný únik domácích.

 

Vestečtí mohli nevyužité příležitosti litovat, jelikož se během dvou minut skóre otočilo. V 50. minutě nejprve svým druhým gólem v utkání vyrovnal na 2:2 Jakub Kučera, který se trefil bodlem do šibenice a o dvě minuty později poslal Jíloviště do vedení Luboš Soldát, jenž se prosadil po fantastické individuální akci a přihrávce Jana Rady.

 

Vestec poté začal svého soupeře tlačit a hnal se za vyrovnáním. Jíloviště se naopak začalo spoléhat zejména na brejkové situace.

 

Dvě z nich mohl využít Jakub Kučera, hattrick ale díky zásahům brankáře Víška nezkompletoval.

 

Hostujícího strikera to ale nemuselo mrzet, jelikož svému týmu pojistil v 83. minutě výhru David Malý, který se trefil po protiútoku po rohovém kopu domácích.

 

Viktorka Vestec se tak s velice nadějně rozjetou sezonou nakonec rozloučila prohrou a čtvrtým místem.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Poslední zápas, a ještě k tomu doma, jsme si chtěli užít. Jak už ale napovídá výsledek, tak jsme z toho moc radost neměli. Jíloviště hrálo velmi důrazně, napadalo, bylo všude včas a nám se úplně nedařilo se s tím vyrovnat. Do kabin jsme sice šli za stavu 2:1, ale během osmi minut ve druhé půli byl výsledek opačný. A musím říct, že zaslouženě. Jíloviště bylo prostě dnes lepším týmem a zaslouženě vyhrálo. Náš výkon tak nějak odrazil celé jaro, kdy nám chyběla chuť se porvat a vyhrát. Jsem z toho zklamaný a doufám, že přes léto se to zase obrátí.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: S posledním zápasem jsme spokojeni jak výsledkově, tak herně. Do Vestce jsme jeli s minimálním počtem hráčů a jsme rádi, že i tak jsme sezonu zakončili vítězně, protože byla docela úspěšná. Jak áčko, tak i béčko. Už se těším na další.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - J. Ptáček [-] (65. J. Michálek [-] ) , P. Ježdík [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (65. P. Pecinovský [-] ) , J. Maňák [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (72. J. Hobza [-] ) , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-]

TJ Jíloviště
V. Valtr [-] - D. Malý [-] (88. A. Boruta [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , J. Hotový [-] , V. Janoušek [-] , L. Soldát [-] (57. J. Pospíchal [-] ) , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , J. Rada [-]

ŽK: 13. V. Vidlička , 22. V. Máče .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stránský Martin - ČECHMÁNEK Igor, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Rýgl
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Vestec vyhraje. Tyto dva týmy moc neznám, takže čistě tipuju.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích