5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chlumec rozebral Kralupy, dvěma góly se zaskvěl Bláha


Branky


8

Fotbalisté Kralup dokázali zvítězit dva zápasy v řadě, nejprve 1:0 vyhráli derby v Nelahozevsi a poté stejným výsledkem přemohli na domácí půdě Klecany. Dnes se modrobílí představili na hřišti lídra soutěže, kterým je Chlumec. Domácí potvrdili roli favorita a po jednoznačném průběhu i výsledku stvrdili první příčku tabulky, kterou už jim za žádných okolností nemůže ve zbytku sezony nikdo vzít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si neškrtli

Favorizovaní domácí měli od první minuty převahu, drželi balón a dostávali se do šancí.

 

Hned ve 3. minutě mohl skóre otevřít David Soukup, který hlavičkoval z úrovně penalty po rohovém kopu Dobiáše. Brankář Šídlo mu ale jeho pokus zneškodnil pohotovým zákrokem.

 

Po deseti minutách hry střílel znovu po rohovém kopu tentokrát Junek, strážce kralupské branky byl ale znovu připraven.

 

Ve 13. minutě byl už Šídlo pokořen. Centr z levé strany si na zadní tyči našel Václav Bláha a hlavičkou rozvlnil síť. 1:0 pro domácí.

 

Neuběhlo ani deset minut a bylo to 2:0. Ze strany unikal na kralupského brankáře Jakub Dobiáš, jenž hostujícímu gómanovi udělal kličku a střelou do prázdné branky navýšil náskok své družiny.

 

Chlumečtí měli ve zbytku první půle další zajímavé příležitosti k tomu, aby navýšili vedení, žádný z pokusů ale třetím zásahem neskončil.

 

Kralupy se snažily hrát, domácí jim ale téměř nic nedovolili.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:0 pro lídra soutěže.

Další tři góly domácích

Chlumec dominoval i ve druhém poločase a po dvou minutách hry přidal třetí branku. Pěknou individuální akci předvedl Soukup, který přihrávkou vybídl Václava Bláhu a ten si povedeným obstřelem na zadní tyč připsal druhou přesnou trefu v zápase.

 

O tři minuty později to bylo už 4:0. Samostatnou akcí se tentokrát blýskl Dobiáš, jehož následný centr přetavil v další branku domácích přesnou hlavičkou David Soukup.

 

Pátý gól domácích přidal v 68. minutě Lukáš Šedivý, který tváří v tvář Šídlovi prostřelil hostujícího gólmana.

 

Chlumec následně provedl dvě střídání a jeho převaha polevila.

 

Ke slovu se tak dostaly Kralupy. Příležitost k tomu, aby vstřelily alespoň kontaktní branku, si ale vytvořit nedokázaly.

 

Favorizovaný Chlumec tak po výhře 5:0 nad soupeřem z Olší stvrdil první příčku tabulky, a má tak jistotu postupu do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Chlumec
Radek Vostárek: Chtěli jsme potvrdit to naše prvenství, což se podařilo. Hned ze začátku jsme vstřelili dvě branky, tím jsme se uklidnili a dokráčeli jsme k povinným třem bodům. Klukům za to děkuji, předvedli dobrý výkon. Teď už si budeme čtyři zápasy jenom užívat fotbal.

FK Kralupy 1901
Karel Kristen: Chlumec byl jasným favoritem zápasu, a to potvrdil na plné čáře. My jsme mu to ale svými chybami moc ulehčili. Bohužel jsme tahali za kratší konec po celé utkání. Někteří kluci dohráli zápas se sebezapřením. Musíme se dát dohromady a připravit se na příští zápas s Kosoří.



Sestavy


SK Chlumec
D. Vostárek [-] - C. Ezeala [-] (68. D. Nedvěd [-] ) , J. Dobiaš [-] , V. Bláha [-] , L. Dvořák [-] , D. Soukup [-] , D. Novák [-] , D. Reiter [-] , T. Řehák [-] , J. Junek [-] , L. Šedivý [-] (68. O. Šípek [-] )

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - R. Culek [-] , J. Kabyl [-] - M. Houška [-] , M. Glogas [-] , P. Junek [-] , D. Hemr [-] (59. O. Koníček [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kulhavý [-] - L. Krejza [-] - D. Klier [-] (46. M. Řenč [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZÍKA Jan - ASNÍK Daniel, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Kulhánek
Tip experta: výhra domácích

Chlumec potvrdí roli favorita a Kralupy doma porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích