0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 13:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králové remíz z Jinočan, bod si tentokrát odvezl Rakovník


Branky


7

Utkání mezi Jinočany a Rakovníkem nabídlo střetnutí 3. a 4. týmu s nejméně inkasovanými góly v probíhajícím ročníku. A věřte, nebo ne, počet šancí v zápase i výsledné skóre tuto statistiku jen potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez šancí s mírnou převahou domácích

V prvním poločase měli balón více na kopačkách hráči Jinočan, kteří hledali recept na soupeřovu obranu.

 

Hosté se na útočnou polovinu příliš nedostávali a na první ohrožení branky se čekalo dlouho.

 

Domácí to zkoušeli zejména zpoza šestnáctky, žádná střela se ale neujala. Poprvé vytlačil balón očima mimo branku gólman Zach a podruhé se po střele Pelikána rozvlnila pouze boční síť.

 

Jinočany se mohly dostat do vedení i po pár závarech v rakovnickém vápně, změna skóre se ale nekonala a veškerá snaha domácích přinesla jen jedno přímé ohrožení branky, které nenadělalo Zachovi větší problémy.

 

Rakovník se po dvou povedených kombinačních akcích z pravé strany dostal do nadějných příležitostí, ale už ne k zakončení.

 

Poločas hraný převážně mezi vápny tak branku nenabídl.

Diváci se rozuzlení nedočkali

Ve druhém poločase se rakovničtí dostávali více do hry a hned první rychlá akce nabídla možnost ke skórování. Z autového vhazování doputoval přes Schwendta míč až k Severinovi, který se chytře otočil kolem bránícího hráče, ale jeho zakončení na zadní tyč chybělo pár centimetrů.

 

Jinočany nebyly až tak nebezpečné jako v prvním poločase, i tak se ale hostující defenziva musela mít na pozoru. V rakovnické šestnáctce bylo k vidění pár závarů a létaly do ní centry, které však většinou nenacházely žádné hráče v červenobílých dresech.

 

Po jedné ze standardních situací se k nebezpečné hlavičce dostal domácí stoper Ambrus, jeho hlavička na zadní tyč ale letěla kousek nad.

 

Poté se po povedené kombinační akci a přesné přihrávce Pucholta dostal za obranu Červený, jeho levačka ale v dobré pozici nenamířila balón mezi tři tyče.

 

Závěrečný brejk domácí nevyužili, a po remíze 0:0 si tak na jaře připsali už šestou plichtu.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: V utkání, ve kterém dominovaly obě dvě obrany, jsme si vytvořili jen několik šancí. Bohužel jsme je neproměnili. Chci chlapcům poděkovat za výborný organizovaný výkon a nasazení po celý zápas.

SK Rakovník
Petr Vecka: Získali jsme další důležitý bod k záchraně v soutěži. Kluci zaslouží pochvalu za to, jak zápas odbojovali. Vzhledem k průběhu utkání je remíza spravedlivá.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - S. Komínek [-] , P. Vávra [-] , M. Ambrus [-] - P. Kalaš [-] (69. J. Řehák [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Pospíšil [-] , I. Bogár [-] (87. A. Petrouš [-] ) , T. Volek [-] - M. Macek [-] (64. M. Pivrnec [-] ) , J. Sedláček [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - T. Itner [-] , T. Kotaska [-] (55. P. Tvrz [-] ) , P. Kýzl [-] (61. M. Jirásek [-] ) , J. Holý [-] , J. Šindler [-] , Z. Schwendt [-] (80. J. Mareš [-] ) , J. Severin [-] (68. J. Pavlík [-] ) , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , V. Čadek [-]

ŽK: 90. M. Pospíšil - 89. P. Tvrz .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: BABÁK Jan - BUDIL Daniel, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Šípek
Tip experta: remíza

Tady to vidím na málo branek.

Tip: remíza