1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krejza kralupským hrdinou, Kladno po infarktovém závěru veze z Olší pouze bod


Branky


7

Kralupy v minulém kole padly po matném výkonu na půdě královédvorské rezervy 1:2. Dnes proti nim stál další B-tým, a to z Kladna. Utkání mnoho šancí nenabídlo a dlouho nepřicházely ani góly. Nakonec z toho však byla strhující podívaná, která přinesla červenou kartu i vyrovnání v posledních vteřinách zápasu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávání z obou stran

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, kteří si po minutě hry připsali první zakončení. Hemrův pokus po odraženém balónu ale mířil vysoko nad.

 

V 6. minutě byla k vidění první střela také na straně hostů. Tváří v tvář brankáři Šídlovi se ocitl Jančí, který přesnou střelou kralupského gólmana překonal. Rozhodčí ale ihned signalizoval ofsajd, a branka tak neplatila.

 

Vzápětí zakončoval na druhé straně po přihrávce Junka Luboš Krejza, jehož střela byla zblokována na roh.

 

Hra se přelévala ze strany na stranu. Za Kladno hrozil znovu ofsajdově postavený Jančí, v modrobílém dresu pak po centru Glogase a zblokované střele Maříka zakončením těsně mimo obránce Kouba.

 

Ve 23. minutě střílel z dobré pozice domácí kapitán Hemr, brankář ale jeho pokus lapil.

 

Ve zbytku prvního poločasu už se diváci výraznější příležitosti nedočkali. Hrálo se především od vápna k vápnu, balón ale více drželi hosté.

 

Výsledkem tak bylo polocasové skóre 0:0.

Vedení hostů, červená karta a infarktový závěr

Drtivá část druhé půle byla bez šancí. Šlo především o souboje o balón a k vidění bylo také několik faulů na obou stranách.

 

První šance ve druhém dějství se diváci dočkali v 70. minutě a hned z toho byl úvodní gól zápasu. Po přihrávce do vápna se do odkryté branky zblízka trefil hostující kapitán Tomáš Abrham. Kladenská rezerva tak vedla 1:0.

 

V 76. minutě měl po rohovém kopu na hlavě vyrovnání Junek, zakončení mu ale nesedlo a balón skončil nad brankou hostujícího gólmana.

 

O pět minut později střílel zpoza vápna z voleje kralupský Hemr, branku ale minul.

 

V 85. minutě vletěl do hostujícího brankáře domácí Řenč a rozhodčí odpískal faul. Nedovolený zákrok domácího obránce se nelíbil kladenskému kapitánovi Abrhamovi, který za následné strčení právě do Řenče obdržel červenou kartu. Hosté tak šli do deseti.

 

Po odbytí 90. minuty hlavní sudí signalizoval, že se bude nastavovat šest minut, což pro domácí znamenalo ještě dost času na vyrovnání.

 

Hned na začátku šestiminutového nastavení se kralupští dožadovali odpískání penalty za ruku jednoho z hráčů Kladna, rozhodčí ale zůstal ledově klidný.

 

Fotbalisté Kralup dostali ve zbytku času soupeře pod tlak a posílali do vápna jeden centr za druhým.

 

Kladenští se úspěšně bránili, poslední kralupský nákop v 96. minutě se však pro ně stal osudným. Dlouhý balón Řenče chtěl sebrat brankář Vajshajtl, který ale dráhu míče neodhadl a pouze ho prodloužil za sebe. Zaváhání hostujícího gólmana dokázal ještě před dopadnutím balónu na zem potrestat domací Krejza, který přesnou hlavičkou do odkryté branky vyrovnal na 1:1.

 

Kralupy tak doma po infarktovém závěru vybojovali proti B-týmu Kladna jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Karel Kristen: Dnes jsme odehráli odlišné utkání než minulý týden. Kluci se poučili a bylo z nich cítit, že nechtějí prohrát. Bylo to takové remízové utkání. Sice jsme inkasovali jako první, ale ta touha nenechat všechny body soupeři byla viditelná. Hosté nám to díky bohu usnadnili svojí nedisciplinovaností, když se pět minut před koncem nechali zbytečně vyloučit. Sice jsme měli štěstí, že Kladno v posledních deseti minutách neřešilo dobře finální fázi, protože by bylo utkáni asi rozhodnuto dřív. Takhle jsme žili do poslední minuty, kde jsme to přetavili ve vyrovnávací branku. Remíza je za mě spravedlivá.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Tak, jako jsme měli štěstí s Královým Dvorem, kdy jsme v 94. minutě dali gól na 3:2, tak dnes nám fotbal ukázal, jaký je, a naopak jsme v nastavení inkasovali my. Zkušenější mužstvo by si to v závěru asi dokázalo pohlídat. Pořád je spousta věcí, které se musíme učit. Máme bod z venku, ale chtěli jsme tři.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - R. Culek [-] (38. J. Víteček [-] ) , M. Uhlíř [-] (56. V. Pakandl [-] ) , J. Kabyl [-] , Z. Kouba [-] - M. Houška [-] , M. Glogas [-] , P. Junek [-] , S. Mařík [-] (20. M. Řenč [-] ) , D. Hemr [-] - L. Krejza [-]

SK Kladno B
J. Vajshajtl [-] - O. Noll [-] - F. Jančí [-] , T. Fedorišin [-] , L. Pospíšil [-] , M. Blažek [-] - S. Chvojka [-] (91. J. Janda [-] ) - T. Abrham [-] , T. Čapek [-] (64. A. Klvaň [-] ) , J. Pechr [-] (60. O. Čermák [-] ) , T. Daníček [-]

ŽK: 87. L. Krejza - 53. S. Chvojka , 81. T. Daníček . ČK: 85. T. Abrham .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: KURKA Miloš - CHALUPA Martin, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tobiáš Pavlík
Tip experta: výhra hostů

Kladno potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip: výhra domácích