Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest gólů a po třech na obou stranách, Kosoř si po comebacku odvezla z Velké Dobré bod


8

Velkodoberští fotbalisté v minulém kole potrápili sympatickým výkonem favorita z Chlumce, kterému podlehli jen těsně 1:2. Dnes proti nim stála Kosoř, která si v minulém kole poradila s Novým Strašecím. V dnešním klání to po úvodním dějství vypadalo na druhou jarní výhru domácích, kteří nastoupili znovu v poměrně slepené sestavě, kosořští však ve druhé půli doslova vstali z mrtvých a nakonec si z Velké Dobré odvezli bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích

Domácí zaznamenali fantastický vstup do utkání, jelikož už po osmi minutách hry vedli 2:0.

 

Nejprve ve 4. minutě otevřel skóre utkání parádním obstřelem na zadní tyč Filip Dejčmar a za další čtyři minuty zvýšil po tečované střele na 2:0 Rastislav Stříška.

 

Hosté se po dvou inkasovaných gólech probrali a hra se postupem času začala vyrovnávat.

 

Ve 32. minutě se Kosoři podařilo snížit. Po skrumáži ve vápně se prosadil Adam Janoušek.

 

Vzápětí mohlo být vyrovnáno, kosořské střely z nadějných pozic ale skončily na břevně či zblokováním obětavých obránců domácích.

 

Hosty to mohlo mrzet, jelikož ve 38. minutě prohrávali znovu o dvě branky. Odražený balón si na malém vápně našel Martin Kreisinger a střelou do odkryté branky vrátil domácím dvougólové vedení.

 

Skóre 3:1 vydrželo až do konce úvodního dějství, po kterém tak do kabin odcházeli daleko veselejší hráči domácí družiny.

 

Kosořský comeback

Jak do prvního poločasu vstoupili skvěle domácí, tak ve druhé půli to byli naopak hosté, které začátek zastihl ve skvělém rozpoložení.

 

V 50. minutě snížil po centru Marka Brože na 2:3 z pohledu Kosoře krásnou střelou z voleje Jakub Slunéčko a o tři minuty později vyrovnal po rohovém kopu na 3:3 Mikuláš Bícha.

 

Poté se hra přelévala ze strany na stranu. Utkání mělo velice rychlé tempo a diváci se rozhodně nenudili.

 

V závěrečných dvaceti minutách měli navrch hosté, výraznější tlak k tomu, aby vstřelili rozhodující branku, si ale nevytvořili.

 

Velká Dobrá tak doma remizovala s Kosoří 3:3.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Musím říct, že utkání bylo výborné. Skvělý výkon rozhodčího, kvalitní soupeř a hra, která se přelévala nahoru dolů. Výsledek je po průběhu zápasu asi zasloužený. Samozřejmě nás to mrzí, protože takhle krásně rozehraný zápas jsme dlouho neměli. Každopádně bod asi spravedlivý.

Kosoř
Milan Černý: 3:3 je fajn, měli jsme ale vstřelit ten vítězný gól. Na druhou stranu bych ale neřekl, že jsme si vytvořili nějaký zásadní tlak, abychom vyhráli. Zápas jsme zremizovali kvůli prvním dvaceti minutám, kdy jsme prakticky nehráli. Pro nás ztráta dvou bodů, ale byl to doopravdy remízový zápas.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Jungr [-] - M. Zimerman [-] , r. pafkovič [-] , M. Kreisinger [-] (55. M. Kindl [-] ) , M. Zelenka [-] (70. D. Mikeš [-] ) , J. Mertlík [-] , V. Křiváček [-] , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , T. Andruchovič [-] (80. D. Strnad [-] ) , K. Přibyl [-]

Kosoř
M. Boháč [-] - A. Janoušek [-] , Z. Sláma [-] , P. Stejskal [-] , M. Bícha [-] , M. Šácha [-] (41. J. Slunéčko [-] ) , J. Křemen [-] , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , P. Růžička [-] (46. J. Vampola [-] ) , M. Brož [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Souček Tomáš - JAROLÍMEK Roman, PECHAR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Luboš Kunc
Tip experta: výhra hostů

Tohle bude zápas o jednom gólu, a ten dá Kosoř a odveze si tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: remíza