0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník stupňuje jarní formu, neproduktivní Podlesí potrestal Kotaska


Branky


6

Fotbalisté Rakovníka už tři zápasy po sobě neprohráli. Dnes přijeli na půdu Podlesí, které i přesto, že v minulém kole padlo ve Slaném, má na jaře také slušnou formu. To potvrdilo i v tomto utkání, zejména v první půli, po které mohlo vést minimálně o tři branky. Rakovník ale podržel fantastický brankář Zach, a nakonec z toho díky Kotaskově trefě dvacet minut před koncem byly tři body pro hostující mužstvo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý tlak domácích vedení nepřinesl

V prvním poločase měli drtivou převahu domácí, kteří byli nebezpeční od prvních minut.

 

Hned ve 2. minutě zvonilo divákům v uších. Centr Šlapáka našel hlavu Zdeňka Bucha, který zblízka orazítkoval břevno Zachovy branky.

 

Aktivní Šlapák posílal do hostujícího vápna jeden centr za druhým a o chvíli později bylo k vidění další nastřelení brankové konstrukce. Tentokrát se o něj po dalším přesném centru Martina Šlapáka postaral Matěj Vohradský.

 

Domácí měli ve zbytku úvodního dějství ještě několik dalších vyložených příležitostí, žádnou ale proměnit nedokázali, a to především díky fantastickému Zachovi.

 

Říct, že mělo Podlesí "tlak," by bylo slabé slovo. I tak ale rakovničtí i s trochou štěstí přežili první půli bez inkasovaného gólu, a výsledkem tak bylo poločasové skóre 0:0.

 

Domácí šokoval dvacet minut před koncem Kotaska

Druhý poločas už od domácích tak suverénní nebyl. Rakovnická obrana se zformovala, nepropadávala a stopeři Šindler a Kýzl odváděli pro tým velice obětavou práci.

 

Podlesí stále hrozilo, už ne však tolik, jako v prvním dějství.

 

Nebezpeční začali být naopak hosté. Po pár minutách hry připravil obrovskou šanci pro střídajícího Schwendta Červený, hostující útočník ale nedokázal seřídit svá mířidla.

 

Poté byly šance k vidění na obou stranách a po hodině hry se Rakovníku jedna taková podařila přetavit ve vedoucí branku. Schwendtova přesná trefa ale nebyla uznána kvůli ofsajdu.

 

O pár minut později už se však hosté dočkali. Holý poslal povedený centr do vápna, Schwendt prodloužil balón na Tadeáše Kotasku, a ten poslal Rakovník do vedení.

 

Hosté mohli vzápětí po faulu na Schwendta přidat pojistku z penalty, Jan Červený ale brankáře Boudníka nepřekonal.

 

Podlesí se ve zbytku utkání hnalo za vyrovnáním, rakovnická obrana ale veškerý nápor ustála a inkasování kýžené domácí branky nedovolila.

 

V závěru ještě mohl druhou hostující branku přidat Červený, který unikal sám na domácího gólmana. Branku však minul.

 

Podlesí tak po prohospodařené první půli podlehlo Rakovníku 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Myslím si, že po prvním poločase jsme měli vést minimálně 5:0. Neproměnili jsme gólové šance, gólman Rakovníka podal vynikající výkon. Do druhé půle soupeř hru vyrovnal a bylo jasné, že kdo dá gól, vyhraje. To se bohužel pro nás povedlo hostům.

SK Rakovník
Petr Vecka: Po první půli, která jenom díky vynikajícímu Radkovi Zachovi skončila místo 5:0 pro domácí 0:0, jsme změnili rozestavení a byli daleko nebezpečnější. Podařilo se nám vypracovat několik šancí a skórovat. Jsou to důležité tři body na cestě za záchranou, teď je však musíme potvrdit doma.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - J. Trefný [-] , L. Havelka [-] , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Skočdopole [-] (80. M. Hanáček [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Vohradský [-] (83. D. Hnízdil [-] )

SK Rakovník
R. Zach [-] - T. Kotaska [-] , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] (73. J. Mareš [-] ) , P. Kýzl [-] , P. Tvrz [-] , J. Holý [-] , J. Severin [-] (66. T. Itner [-] ) , J. Červený [-] (91. B. Broum [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Pavlík [-] (46. Z. Schwendt [-] )

ŽK: 26. M. Šlapák , 30. O. Drašnar , 77. T. Boudník - 33. V. Čadek , 59. Z. Schwendt , 84. J. Mareš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BOČEK Michal - STUMPF Jaroslav, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: David Malý
Tip experta: výhra domácích

Podlesí se bude chtít po prohře ve Slaném vrátit zpět k jarní formě a nad Rakovníkem zvítězí.