0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Olších k překvapení nedošlo, Kralupy podlehly Milínu 0:3


Branky


9

Fotbalisté Kralup se v minulém kole představili na půdě Jíloviště, kde zvítězili 2:1. Dnes proti nim stál ještě o něco těžší soupeř, a to třetí celek tabulky Milín. Velikonoční zázrak se nekonal a favorizovaní hosté si po výhře 3:0 odvezli z Kralup všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Milína zajistili Maršík a Gabriel

První střelu na branku obstaral v 5. minutě domácí Stanislav Mařík, brankář Milína Poplštein ale s jeho střelou neměl větší problémy.

 

Ve 14. minutě byla k vidění úvodní branka zápasu. Po centru z rohového kopu a následném zaváhání domácího gólmana Šídla otevřel skóre utkání Aleš Maršík. Milín tak vedl 1:0.

 

O chvíli později zakončoval po dalším zaváhání kralupské defenzivy do odkryté branky Pohořálek, bohužel pro hosty ale přestřelil.

 

Fotbalisté Milína měli v následujících minutách převahu. Kralupským se nedařilo podržet balón a veškeré přihrávky vpřed končily u hostujících obránců.

 

Domácí se ozvali po půl hodině hry. Štiplavá střela Maříka zpoza vápna proletěla těsně kolem levé tyče brankáře Poplšteina.

 

Ve 36. minutě se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Po pěkné průnikové přihrávce Kunce se tváří v tvář brankáři Šídlovi ocitl Stanislav Gabriel a přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0.

 

V závěru první půle měl po přihrávce Krejzy na kopačce snížení Junek, branku ale přestřelil.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:0 pro Milín.

 

Vítězství pojistil Pohořálek

Do druhé půle vstoupili aktivněji kralupští, kteří dobře kombinovali a obléhali soupeřovu branku. K výraznějšímu ohrožení Poplšteinovy branky se ale nedostali.

 

Poté se hra vyrovnala a v 60. minutě prišěl po první příležitosti Milína ve druhém poločase třetí přesný zásah. Po krásné kombinaci od poloviny hřiště se přízemní střelou, která nešťastně skočila před brankářem domácích, trefil Michal Pohořálek.

 

Vzápětí mohl odpovědět Houška, střela z úhlu ale skončila pouze na boční síti.

 

V 71. minutě měl na kopačce čtvrtý gól unikající Gabriel, Šídlo ho ale vychytal.

 

Pár minut před koncem mohl na 4:0 zvýšit tentokrát střídající Vrkoč, po přihrávce ze strany ale odkrytou branku přestřelil.

 

Utkání uzavřela Krejzova střela zpoza vápna, která se snesla nad branku hostujícího Poplšteina.

 

Milín si tak po prohře na Kladně spravil chuť, když v Kralupech zvítězil jednoznačně 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Karel Kristen: Dnešní zápas nám nevyšel podle představ. Milín považuji za nejlepší tým v této skupině. První poločas byl v režii soupeře, my jsme byli nedůrazní, bojácní, nedostupovali jsme hráče a svými dvěma chybami, které soupeř potrestal, jsme mu to velice usnadnili. Škoda, že jsme poločas nedohráli alespoň za stavu 0:0. Tak zkušený tým, jako je Milín, si to za stavu 2:0 pohlídal. I přesto, že jsme do druhého poločasu vstoupili dobře a měli jsme dvacetiminutovou pasáž na balónu, tak jsme opět inkasovali. Poté už se zápas jen dohrával. Milínu gratuluji, vyhrál zaslouženě.

TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas a chtěli jsme odčinit výsledkově nevydařené utkání s B-týmem Kladna, což se nám podařilo. První poločas jsme byli lepším týmem a po zásluze jsme vedli 2:0. Ve druhé půli jsme se prvních patnáct minut dostali pod tlak domácích a z naší první akce ve druhém poločase jsme zvýšili na 3:0. Vzhledem k početné marodce můžeme být spokojeni s výsledkem a ze 75% i s předvedenou hrou.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - R. Culek [-] , Z. Kouba [-] , J. Kabyl [-] - M. Houška [-] , M. Uhlíř [-] , D. Hemr [-] , M. Houžvička [-] (63. M. Glogas [-] ) , J. Kulhavý [-] (31. P. Junek [-] ) , S. Mařík [-] (78. O. Koníček [-] ) - L. Krejza [-]

TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - L. Rom [-] , J. Obdržal [-] (87. M. Müller [-] ) , O. Mazuch [-] , A. Maršík [-] , J. Kvída [-] - M. Pohořálek [-] , M. Zákoucký [-] (83. M. Bálek [-] ) , L. Kunc [-] - S. Gabriel [-] , J. Bican [-] (73. O. Vrkoč [-] )

ŽK: 15. J. Kabyl - 90. O. Vrkoč .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: David Malý
Tip experta: výhra hostů

Milín bude chtít napravit prohru s Kladnem. Očekávám, že s přehledem vyhraje.