0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střetnutí dvou silných defenziv branku nepřineslo, Kralupy remizovaly s Jinočany


Branky


9

Fotbalisté Kralup v minulém kole zvítězili na horké půdě ve Velké Dobré. Na tříbodový zisk chtěli navázat i dnes, proti Jinočanům, ty však na jaře ještě neprohrály. Souboj dvou pevných obran přinesl pár šancí, avšak žádnou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Utkání bylo od začátku především soubojové a první šance se diváci dočkali až po deseti minutách hry. Sám na branku šel domácí Mařík, jeho slabá střela ale doputovala pouze do rukavic hostujícího gólmana.

 

Po chvíli zakončoval po individuální akci kralupský Kulhavý, z úhlu ale brankáře nepřekonal.

 

Po pětadvaceti minutách hry měl na hlavě úvodní gól zápasu kapitán domácích Hemr, po centru Kouby ale balón netrefil ideálně.

 

Ve 35. minutě se po nedorozumění v domácím vápně ocitl v obrovské šanci Sedláček. Tomu se zakončení nezdařilo, vsítit však mohl z dorážky Volek, obrana jeho střelu do prázdné branky ale zblokovala na roh.

 

Dvě minuty před koncem úvodního dějství se ještě ve stoprocentní šanci ocitl znovu Tomáš Volek, brankáře domácích ale nepřekonal.

 

V prvním poločase se tak diváci branky nedočkali.

 

Břevno překazilo kralupskou radost

Do druhé půle vstoupili aktivněji fotbalisté Jinočan, vyloženou příležitost si ale nevypracovali.

 

Otevřít skóre mohli hosté až v 68. minutě, po dobře zahrané standardní situaci a následné hlavičce se ale změna stavu nekonala.

 

O pět minut později se tvrdou střelou z vápna prezentoval kralupský Mařík, brankář ale jeho střelu vyrazil. Z následné dorazky nadvakrát nedostal balón do sítě ani Hemr.

 

Zanedlouho mohli zaváhání domácích potrestat hosté, finální fáze jim ale vůbec nevyšla, a nedostali se tak ani k zakončení.

 

V 82. minutě vyslal tvrdou střelu zpoza vápna domácí Houžvička, ta však pouze orazítkovala břevno soupeřovy branku.

 

Více již střetnutí dvou celků z horní poloviny tabulky nepřineslo, a diváci tak v sobotním větrném dopoledni branku neviděli.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Karel Kristen: Do utkání jsme vstoupili ze zajištěné obrany, protože jsme si byli vědomi silou soupeře, po celý zápas jsme ale byli aktivnějším týmem. Kdybychom byli hladovější po gólu, tak jsme určitě vyhráli. Takhle máme jen bod, který se ale také počítá. Kluky musím pochválit za bojovnost a zodpovědný týmový výkon. Teď se musíme dobře připravit na malé hřiště v Jílovišti.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Střetnutí dvou velice organizovaných a zkušených mužstev s minimem šancí na obou stranách. Dle mého názoru jsme tak o jednu příležitost navíc měli my. Ve finále byli s bodem spokojeny asi obě dvě mužstva.



Sestavy


FK Kralupy 1901
M. Mojžíš [-] - J. Kabyl [-] , M. Řenč [-] , Z. Kouba [-] , R. Culek [-] - M. Houška [-] , S. Mařík [-] , D. Hemr [-] (73. M. Uhlíř [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kulhavý [-] (66. P. Junek [-] ) - L. Krejza [-] (54. V. Pakandl [-] )

FK Jinočany
S. Bulbakh [-] - S. Komínek [-] , P. Vávra [-] , A. Petrouš [-] - M. Macek [-] (89. F. Vostracký [-] ) , M. Pospíšil [-] (84. J. Řehák [-] ) , T. Pelikán [-] , T. Volek [-] - J. Sedláček [-] (90. D. Volek [-] ) , I. Bogár [-] (84. J. Cháb [-] ) , O. Rybka [-] (61. J. Nový [-] )

ŽK: 51. J. Kabyl .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: Brožek Tomáš - TÝČE Vladimír, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Zdeněk Schwendt
Tip experta: remíza

Tyto dva týmy jsou na tom kvalitativně stejně.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza