2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 12:45

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolestivá ztráta v Průhonicích, Sokoleč si sype popel na hlavu


Branky


6

Nečekaně slabý výkon předvedli hráči týmu SK Sokoleč, podle trenéra hostí neměla jejich hra s úrovní krajského přeboru nic společného. ‚‚My jsme si pouze přijeli zahrát kopanou, tenhle výkon byl hoden účastníka krajské B třídy,‘‘ říká. Naopak Průhonice slaví, jelikož jim toto důležité vítězství pomůže tabulkově a určitě jim pozvedne sebevědomí do dalších kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokoleč byla zpočátku zápasu určitě aktivnějším týmem a vítězství chtěli urvat za každou cenu. Domácí tým ale na svého soupeře umí a nenechal se zastrašit.

První, kdo udeřil byly ve dvacáté minutě Průhonice, a to když golman Sokolče Peter Tarr naservíroval balón přímo na kopačky Adama Doudy, který už jen doklepával do prázdné branky. Zanedlouho přišla další velká šance, Vosátka se řítil po lajně sám na brankáře a rozhodl se pro lobování brankáře. To se mu bohužel nepovedlo a do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí Průhonice.

Druhý poločas patřil zprvu opět týmu SK Sokoleč. Aktivita hostujícího týmu byla také právem odměněna vyrovnávacím gólem. Střelcem Sokolče byl Tomáš skokan, který zakončoval úplně osamocený na zadní tyči.

Domácí se ale rychle zmátořili a dvě minuty po inkasované brance zatáhl balón Medek a přízemním centrem trefil golmana Tarra, který ale balón neudržel a Jemelík pohotově doklepl. Průhonice rychle vrátili vedení na svou stranu a pohlídali si jej až do konce utkání.

V závěru se hosté snažili vytvořit na soupeře tlak a pokusit se nějakým způsobem zvrátit nepříznivý stav. To se jim bohužel nepovedlo a tým Spartak Průhonice bere zasloužené a cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Průhonice
Rudolf Kahle: Sokoleč byla zpočátku určitě aktivnější. My moc nekoukáme na tabulku, pro nás je v tuhle chvíli důležitý každý bod a vzhledem k nevydařenému podzimu budeme muset máknout. Kluky musím pochválit, plnili si všechny taktické pokyny a vyzdvihnout bych chtěl jednoznačně defenzivní práci celého týmu. Se soupeřem se dobře známe, máme s ním poměrně úspěšnou bilanci, což sice tabulkově moc neodpovídá, ale my budeme dělat vše pro to, abychom se ze dna tabulky odlepili a hráli v klidu náš fotbal.

SK Sokoleč
Jan Hlavatý: Dnes bylo z naší strany vše špatně. Začnu u sebe, kdy jsem špatně tým na utkání připravil, zvolil špatnou sestavu a herní taktika nebyla takřka žádná. Musím pochválit hru soupeře, který jasně věděl, čeho chce dosáhnout. My jsme si pouze přijeli zahrát kopanou. Náš výkon byl hoden účastníka krajské B třídy.



Sestavy


Spartak Průhonice
M. Štika [-] - M. Bureš [-] , M. Medek [-] , D. Hudec [-] , D. Obermajer [-] , T. Šusta [-] , J. Štěpnička [-] , J. Ondroušek [-] , A. Douda [-] , Z. Jemelík [-] , J. Vosátka [-] (76. P. Kotýnek [-] )

SK Sokoleč
P. Tarr [-] - T. Svoboda [-] , J. Provazník [-] (46. R. Hruška [-] ) , L. Křivánek [-] , T. Javorek [-] (72. M. Trumpus [-] ) , L. Svoboda [-] , T. Kozel [-] , T. Skokan [-] , V. Hlaváč [-] , L. Hruška [-] , D. Snop [-]

ŽK: 28. M. Bureš , 53. T. Šusta , 92. J. Štěpnička .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: BUDIL Daniel - NERAD Vojtěch, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Matěj Richter
Tip experta: výhra hostů

Zápas posledního s prvním nebo také můžeme říct zápas nejhorší obrany v lize proti nejlepšímu útoku v lize. Hostům šlapou na paty fotbalisté Nespek, a tak rozhodně nebudou chtít nic podcenit. Pokud se nestane zázrak, bude to v podstatě hra na jednu bránu a domácí se budou jen stěží dostávat na polovinu svého soupeře. Věřím v jednoznačné vítězství týmu SK Sokoleč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích