1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní zápas Dobříši nevyšel podle představ, Mnichovohradiští berou body všemi deseti.


Branky


5

Sympatické utkání, které přineslo mnoho gólových příležitostí, a dokonce i pokus zahrát si ve vápně na Diega Maradonu. Tabulkově silnější Mnichovohradiští SK nepolevili a připravili Dobříš o důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas probíhal od začátku s mírnou převahou domácích, přesto se Mnichovohradiští dostali do vedení jako první, a to ,když se ve 13. minutě dostali po pěkné kombinaci až do soupeřova vápna, kde se prosadil hostující Radačovský. I přes inkasovaný gól byli domácí v prvním poločase aktivnějším týmem, který chtěl vstřelit vyrovnávací branku. V prvním poločase už se poté nic závratného nestalo a vše důležité se odehrálo až ve druhé půli.

Ve druhé půli proběhlo od týmu Mnichovohradiští SK poměrně brzké střídání, které lze považovat za dobrý tah trenéra. Do hry se dostali v 57. minutě David Sedláček, Jan Mihalík a Dominik Košek. V 74. minutě přišel křížný balón, kterého se ujal právě střídající Košek a zvýšil skóre na 2:0 z pohledu hostí. Soupeři se povedlo zanedlouho alespoň snížit stav utkání na 1:2, když v 83. minutě pohotově zakončil Ondřej Puchmajer. V zápase padly ještě dva góly domácích, které ale nemohly být uznané z důvodu ofsajdu a záměrně zahrané ruky. Utkání skončilo těsným vítězstvím hostujícího týmu Mnichovohradiští SK.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Josef Máša: Celý zápas jsme měli převahu a do soupeře jsme poměrně dost bušili. Bohužel ani to nestačilo a soupeř toho po naší individuální chybě využil. Poté přidal ještě jeden gól a nám už se povedlo jen snížit. Zápas nehodnotím příliš pozitivně.

Mnichovohradišťský SK
Aleš Kohout: Z naší strany to nebylo úplně ono. Od kluků očekávám rychlejší fotbal. Zhodnotil bych to tak, že jsme měli v zápase spíše štěstí, ale samozřejmě máme radost ze tří bodů.



Sestavy


MFK Dobříš
L. Vašák [-] - R. Talůžek [-] , V. Šrain [-] , L. Forejt [-] , R. Procházka [-] , A. Petrlík [-] , T. Janda [-] (70. P. Junek [-] ) , J. Šrain [-] , O. Puchmajer [-] , J. Liška [-] (80. M. Havlík [-] ) , V. Machač [-]

Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - J. Bajer [-] , S. Pitloun [-] (57. D. Košek [-] ) , J. Radačovský [-] (57. D. Sedláček [-] ) , J. Rakouský [-] (82. L. Novák [-] ) , M. Sabol [-] , J. Svoboda [-] (74. D. Pokorný [-] ) , A. Charvát [-] , P. Vegricht [-] , F. Kořínek [-] (57. J. Mihalík [-] ) , J. Zajíček [-]

ŽK: 57. O. Puchmajer , 74. V. Machač , 77. R. Talůžek - 91. D. Pokorný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BOČEK Michal - STRÁNSKÝ Martin, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Kalousek

Expert: Matěj Richter
Tip experta: remíza

12. tým soutěže domácí MFK Dobříš bude doma v 17. kole krajského přeboru hostit 9. tým soutěže Mnichovohradiští SK. Oba týmy jsou na tom v tabulce velmi podobně, a proto si ani nedovolím příliš spekulovat. Tipuji příjemných 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů