2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vypjaté utkání přetavili Chrudimští ve svůj prospěch


Branky


32. M. Zvolánek , 87. Š. Sedlák (p.)
7

Sobotní dopoledne nám nabídlo souboj Chrudimské rezervy a Velkých Hamrů. Utkání plné šancí dopadlo lépe pro domácí. Po gólu Zvolánka a proměněné penaltě Sedláka ze závěru utkání zůstávají body na východě Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný střelec Zvolánek

Začátek zápasu nebyl až tolik výrazný jak se očekávalo, svoje šanci si však stejně našel. Po několika neproměněných šancích na obou stranách přišla změna skóre. Po chytré přihrávce uvolnil jeden z obránců Chrudimi Davida Váchu, který navedl balón až do vápna, tam přihrávkou našel před prázdnou bránou stojícího Zvolánka, který na první pohled jednoduché zakončení zvládl jen tak tak s pomocí tyčky. Náskok jedné branky si domácí udrželi až do konce poločasu.

Závěrečnou pojistku přidal Sedlák

V druhém poločase byl míč převážně na kopačkách Hamrů, ti však nebyly schopny vstřelit gól. Ve všech šancích sehrála velkou roli dávka štěstěny domácích, ale ještě větší zásluhu na čistém štítu měl chrudimský brankář Jakub Tlustý. Ten se vyznamenal spoustou zákroků a udržel tak naději svého týmu na 3 body. V závěru zápasu byli výraznější domácí, kteří byli za bojovnost náležitě odměněni. V 86. se po dvojitém faulu na domácí pískala penalta, kterou si vzal Šimon Sedlák a chladnokrevně ji proměnil. Udělal tak tečku za výborně odehraným zápasem svého týmu a podepsal se tak pod vydřené vítězství.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim B
Miroslav Teplý (trenér MFK Chrudim B): Byl to další velmi těžký soupeř, který nás v posledních kolech čekal a my jsme šli znovu do utkání s tím, že chceme tyto týmy ze špičky tabulky co nejvíce potrápit a získat body. Taková výhra moc chutná, zvláště když si spočítáme náš věkový průměr, protože v závěru soutěže jsme stále mladší a zapojují se díky skvělé spolupráci s U19 končící dorostenci. V posledním kole zajíždíme v sobotu do Náchoda a chceme se s tímto premiérovým, ale velmi úspěšným divizním ročníkem rozloučit vítězně.




Sestavy


MFK Chrudim B
J. Tlustý [-] - Š. Sedlák [-] , D. Vácha [-] , M. Hruška [-] , V. Gregovský [-] , M. Šindelář [-] (64. D. Novák [-] ) , M. Zvolánek [-] (64. D. Holub [-] ) , M. Havránek [-] , M. Brychnáč [-] (88. D. Mrázek [-] ) , T. Dostálek [-] (78. D. Zrůst [-] ) , L. Pešek [-] (78. T. Tlustý [-] )

FK Velké Hamry
M. Klement [-] - J. Rudolf [-] , J. Linka [-] , P. Žitka [-] (68. J. Šídlo [-] ) , J. Šohaj [-] , F. Zounek [-] , O. Štěpánek [-] , S. Munzar [-] , T. Kováčik [-] , J. Váňa [-] , K. Krejčík [-]

ŽK: 72. Š. Sedlák , 86. M. Havránek - 79. J. Linka , 86. M. Klement , 86. O. Štěpánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MARTÍNEK Lukáš - KORANDA Tomáš, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů