0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepov si poradil s béčkem Bakova


Branky


0

Do Bakova mířil v 7. kole III. třídy Řepov, který smolně ztratil všechny body v předchozím kole se suverénní Doubravou. První půli se ještě nic výraznějšího nedělo, ale v druhém poločase pro sebe strhl Řepov zápas třemi góly a nakonec zaslouženě zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová šeď

Hosté, kteří chtěli napravit domácí ztrátu s Doubravou, začali zápas lépe. Více drželi balon a prezentovali se kombinační hrou. Tímto způsobem se odehrávala první desetiminutovka, poté už se ale hra vyrovnala. Výraznější šance tak slušná divácká kulisa, kterou opět tvořili fandové z nedaleké Nové Vsi, neviděla. Hrálo se pouze od vápna k vápnu a z žádného náznaku šance se nic většího vyprodukovat nepodařilo. Po nezáživné první půli tedy svítilo na světelné tabuli skóre 0:0.

Řepov se prosadil hned po přestávce

Druhý poločas už nabídl záživnější podívanou a hned po třech minutách se také měnilo skóre. Na dlouhý pas za obranu si naběhl Drahota a nedal Knížkovi v domácí bráně šanci - 0:1. Řepov vstřelená branka uklidnila a najednou se mu více dařilo kombinovat a hrát s míčem. Domácí zase inkasovaný gól přiměl k otevření hry a k větší útočné aktivitě. Díky ní místy dostávali hosty pod tlak, ale řepovská obrana fungovala bezchybně. Drama až do posledního hvizdu odmítl Vaněk, který v 83. minutě zvýšil na 2:0 a definitivně tak rozhodl o třech bodech pro hosty. V závěru ještě Drahota prošel domácí obranou, předložil míč stídajícímu Babákovi a ten se nemýlil. Řepov si tak odvezl vítězství a bodově se dotáhl na druhé Kosmonosy, se kterýma se utká příští týden v šlágru kola.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "B mužstvo nastoupilo doma proti Řepovu a chtělo navázat na výhru z minulého domácího zápasu proti Sportingu. Po prvním poločase držel tým nadějnou bezbrankovou remízu, navíc byl lepším týmem na hřišti. Bohužel po přestávce udeřili hosté. Bakov se sice snažil a podporován fanoušky z Nová Ves u Bakova se hnal za vyrovnáním, ale hosté ukázali svoji produktivitu a z jediné další střely na bránu dali pojišťovací gól. Navíc na rozdíl třídy vstřelil v závěru zápasu branku střídající hráč. Pozitivum ze zápasu je výborný výkon dorostenců Kendíka a Vitmajera."

TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Vím, že se dnes v Bakově nehrál moc pěkný fotbal, ale pro nás jsou důležité tři body. Bakov dobře bránil, skoro k ničemu nás nepustil. Nám se nedařila kombinace a na klukách byla znát trochu nervozita."



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
J. Knížek [-] - T. Formáček [-] , J. Nagy [-] , J. Šavrda [-] , T. Dlask [-] (70. O. Frélich [-] ) - T. Vitmajer [-] , J. Resl [-] , M. Kühnel [-] , L. Vávra [-] , T. Kendík [-] - M. Mlynka [-] (85. J. Bareš [-] )

TJ Sokol Řepov
R. Gereg [-] - A. Drahota [-] , L. Honzák [-] , M. Macháček [-] - M. Veselý [-] (81. M. Babák [-] ) , M. Uher [-] (86. F. Štěcha [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Šťastný [-] (68. L. Kopa [-] ) , D. Kořínek [-] - M. Bonomo [-] , V. Rambousek [-]

Hráči zápasu: M. Babák .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Khol Martin - ADAM Leoš (N), BARTOŠ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.