1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl hostující Bakov


Branky


0

Prestižní derby se odehrálo v rámci 10. kola v Nové Vsi, kam přicestoval sousední Bakov. Před nadstandartní diváckou návštevou se lépe předvedli hostující hráči, kteří si už během prvního poločasu vypracovali náskok a nakonec mohli slavit zisk tří bodů za vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bakov si vypracoval vedení

Od úvodu utkání s v derby lépe vedla bakovská rezerva, která se také dostala brzy do vedení. V 7. minutě se k centru dostal hostující útočník Hozák a našel přesně hlavu nepokrytého Kühnela, který se nemýlil a otevřel tak skóre utkání - 1:0. Pro domácí byla rychle obdržená branka velkou ránou a těžko se z tohoto direktu dostávali. Přesto si ale v 17. minutě dokázali vytvořit dobrou šanci na vstřelení branky. Navrátilec do sestavy Mařan se postupoval sám na brankáře Lehkého, ale svoje zakončení uspěchal a bakovský gólman vyrazil střelu na rohový kop. Ranku mohla nevyužitá šance mrzet, neboť pravidlo nedáš - dostaneš se opět potvrdilo. Ve 24. minutě si Hozák zopakoval centr ze strany a tentokrát našel Hammera, který využil nedorozumění obrany a zajistil hostům dvougólový náskok. Více branek v první půli nepadlo a tak se s tímto náskokem šlo do kabin.

Domácí snížili, ale vyrovnání se nedočkali

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Nová Ves a byla na ní vidět snaha se zápasem ještě něco udělat. Jako ve správném derby se také začalo na hřišti přiostřovat a sudí Pažout měl tak plné ruce práce. Za svou aktivitu se domácí dočkali snížení v 65. minutě, kdy rozehrával standartku Janouš, na zadní tyči našel přesně kapitána Kubína, který svou silnější levačkou poslal míč za Lehkého záda. Vstřelená branka nalila domácím krev do žil a rázem si vypracovali další tři dobré šance, se kterými si ovšem poradila hostující obrana v čele s dobře chytajícím gólmanem Lehkým. Komplikace pro Bakov přišla v 80. minutě, kdy se gólman Lehký zranil a do branky tak musel náhradník Vlasta. Nová Ves ke konci už vsadila vše na útok a nechala v obraně hodně okének. Jednoho z nich využil už v nastaveném čase střídající dorostenec Kendík, který předvedl hezkou individuální akci a střelou k tyči definitivně rozhodl o vítězství hostujícího Bakova.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Nezbývá nic než popřát k výhře našim přátelům z Bakova, i přesto, že dneska to minimálně na bod bylo.

SK Bakov nad Jizerou B
Tomáš Louda - hráč "A" týmu: "Správné derby - branky, emoce, souboje, skvělá atmosféra. První poločas patřil nám, druhý domácím, kteří ukázali svou sílu. Krásný zápas.



Sestavy


TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - M. Drozný [-] , P. Janda [-] - J. Kubín [-] , M. Moc [-] , O. Janouš [-] - P. Špringer [-] , P. Mařan [-] - M. Studničný [-] , M. Proc [-] , M. Činka [-]

SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - T. Dlask [-] - T. Formáček [-] - J. Hozák [-] , M. Beránek [-] - M. Kühnel [-] (85. T. Kendík [-] ) , V. Sedláček [-] , T. Vitmajer [-] , J. Resl [-] , D. Zahrádka [-] , L. Hammer [-]

ŽK: 37. M. Drozný , 41. O. Janouš , 45. M. Studničný , 72. P. Špringer - 72. M. Kühnel .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Pažout Petr - DORIČÁK Petr (N), ŠAVRDA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.