2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves ve Víru vyválčila bod


Branky


17

Rezerva Nové Vsi se ve 22. kole představila na hřišti Jiskry Vír. Můžeme ještě řící, že šlo o souboj ve středu tabulky. Přesto hosté byli favorit utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvšlý start Jiskry Vír

Domácí Jiskra tento duel začala naprosto fantasticky. Protože už v 6. minutě domácí záložník Vladimír Sedler poslal domácí Jiskru do vedení. No a v 8. minutě Vír vedl nad Novou Vsí o dvě branky. Druhý domácí gól vstřelil útočník Dominik Fiala. Domácí tak po necelých deseti minutách vedli 2:0. Na toto brzké vedení hosté z Nové Vsi nedokázali nějak odpovědět, tak poločasové skóré vypadalo 2:0 pro domácí Jiskru Vír.

Jan Nečas zařídil remízu

Nová Ves B byla rozhodnutá se stavem ještě něco udělat ve druhém poločase. No a poprvé se stav zápasu změnil po 61 minutách hry. Tehdy snížil hostující hráč Jan Nečas, tímto gólem rezerva Nové Vsi dostala nový náboj za honbou k lepšímu výsledku a případného bodového zisku. A hosté se vyrovnání téměř brzy dočkali. V 71. minutě Jan Nečas přidal svoji druhou přesnou trefu. A protože to byla poslední branková příležitost, tak tento zápas skončil remízou 2:2. Pro domácí Jiskru je tento bod cenný, i když na druhou stranu je pro ně škoda, že přišli o brzké vedení.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - J. Sedler [-] (17. M. Ondráček [-] ) , O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-] , V. Oliva [-] (78. V. Skoumal [-] ) - J. Tomášek [-] , V. Sedler [-] , J. Coural [-] - F. Kintr [-] , D. Fiala [-] , R. Bukáček [-] -

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - T. Nečas [-] (55. A. Mrázek [-] ) , M. Novotný [-] , F. Chalupa [-] , J. Nečas [-] , J. Havlík [-] (55. J. Máček [-] ) , J. Starý [-] , P. Bureš [-] , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (50. V. Kužel [-] ) , V. Zahradník [-]

ŽK: 30. D. Šenkýř , 60. J. Preisler , 63. V. Sedler - 36. V. Zahradník , 63. J. Máček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - HOMOLA Matěj, EXL Matyáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Vír dokáže potrápit každého soupeře, zvlášť doma. Pokud dokáži vstoupit dobře do zápasu, dokáži Novou Ves i porazit, ale spíše věřím v remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích