2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Akuma doma úspěšná s Židněvsí + FOTO


Branky


0

Na půdu Akumy přijela Židněves, která poslední dobou tápe. V případě tří bodů by pro oba celky znamenalo výrazné poskočení v tabulce, tudíž se dal očekávat zajímavý boj. Výborný začátek Akumy naznačil, že ani dnes to Židněves nebude mít jednoduché.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start Akumy

Domací vstoupili do zápasu posíleni se zkušeným Kamenickým a Ladislavem Hlaváčkem starším. Akumě vyšel začátek náramně. Hned ve 2. minutě přihrál ze strany Ladislav Hlaváček ml. domácímu střelci Strnadovi, který se svou šancí naložil nejlépe jak mohl - 1:0. Tlak Akumy pokračoval. V 16. minutě se z rohu prosadil Houser a Akuma zvýšila své vedení - 2:0. Hosté stihli do poločasu snížit ostrou střelou z úhlu, jmenovitě Martin hendrych - 2:1. Domácí se hnali v této půli více za gólem, ovšem zvýšit své vedení již nedokázali. Tento výsledek ukončil první půli.  Skóre bylo pouze o gól a hra byla stále otevřená.

Převaha hostů, ovšem bez gólu

Do druhého poločasu vstoupili nahecovaní hosté s myšlenkou, že chtějí zápas otočit a odjet s plným počtem bodů. Jejich nápor byl zřetelný, ovšem své šance nedokázali nijak využít. Domácí hráli zodpovědně a spoleháli na své brejky, které měli na starosti Valenta se Strnadem. Židněves nejvíce těžila z rohů a standartek, ale i tyto pokusy skončily bez gólu. Procento v držení balónu by v tomto polačese bylo značné pro Židněves, ale to jim tři body nepřineslo. Výsledek zůstal stejný jako v první půli a domáci se mohli radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Akuma Mladá Boleslav
Ladislav Hlaváček ml. - hráč: První poločas jsme měli proměnit více šancí a bylo by rozhodnuto. Ke konci zápasu se nám to nemuselo vyplatit, tudíž jsme spoléhali na defenzívu.

SK Židněves
Dominik Tichý - hráč: První půle se nám vůbec nevydařila. Stačili jsme sice snížit na 2:1, ale výsledek se nám již bohužel nepodařilo otočit.



Sestavy


SK Akuma Mladá Boleslav
P. Niedermertl [-] - J. Kamenický [-] , R. Kohnhäuser [-] , M. Gregor [-] , R. Javůrek [-] - J. Houser [-] (89. P. Bůžek [-] ) , L. Hlaváček [-] , D. Lukáč [-] , L. Hlaváček [-] - T. Strnad [-] , M. Valenta [-] -

SK Židněves
J. Beneš [-] - L. Hendrych [-] , R. Šimonek [-] , M. Měkota [-] , R. Sobotka [-] - L. Mezera [-] , M. Hendrych [-] , Z. Kraus [-] , D. Tichý [-] - L. Jurošek [-] , J. Hromádko [-] (47. L. Školník [-] ) -

ŽK: 63. L. Hlaváček , 86. M. Valenta - 70. M. Měkota .
Hráči zápasu: P. Niedermertl - M. Hendrych .
Místo: Sahara. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Khol Martin - MUCEK Martin, KAMENICKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.