Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky přehrály Bedřichov


Branky


29

Po divočině v závěru zápasu jsou nakonec šťastnější Počítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí tým nevstoupil do utkání dobře. Hostující Bedřichov lépe běhal, byl důraznější a zaslouženě se dostával do brankových příležitostí. Ty ovšem využity nebyly. V průběhu poločasu se hra postupně vyrovnávala a šance měl i domácí celek. Jedinou branku vstřelil koncem poločasu domácí celek. Mašek po výborné individuální akci připravil míč před prázdnou branku Kotíkovi, který neměl problém míč poklidit do hostující branky. Počítky šly do kabin z stavu 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas byl na těžkém terénu spíše bojem o prostor. Vedení domácího celku pojistil Mašek, který přesnou střelu z úhlu rozvlnil síť - 2:0. Třetí branku Počítek vstřelil Kuřítko a v ten okamžik Počítky vedly 3:0 a nikdo by si nevsadil, že ze zápasu bude ještě drama. Zápas se chýlil ke konci a hosté se prosadili až v 87. minutě, kdy špatně vybíhajícího Hořínka v brance domácích překonal hostující střelec Kolman - 3:1. O dvě minuty později udělal chybu také hostující brankář, kdy špatným výběhem k postranní čáře daroval gól domácím. Střelu do prázdně branky se prosadil Janů - 4:1. V nastaveném čase hosté vstřelili dvě krásné branky. Nejprve Kolman napřáhl z dvaceti metrů a střelou o tyčku snížil - 4:2. Poslední branku vstřelil Pavlíček, kdy neskutečným volejem stanovil konečné skóre - 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): Oproti minulému týdnu jsme nepodali tak dobrý výkon a i díky tomu je výhra cennější. Když doma vedeme 3:0 a do konce zápasu zbývají tři minuty, tak z toho nemůžeme udělat takové drama.




Sestavy


SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - L. Sláma [-] , R. Halámka [-] , M. Landsman [-] , J. Peška [-] - P. Beneš [-] , T. Janů [-] , J. Mašek [-] , D. Bednář [-] (61. D. Bednář [-] ) - M. Kuřítko [-] (75. P. Hájek [-] ) , M. Kotík [-] (72. J. Koudelka [-] )

TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - D. Mašek [-] (46. D. Bulbakh [-] ) , D. Cabúk [-] , K. Jahoda [-] , M. Zamazal [-] (69. V. Pavlíček [-] ) - O. Lapeš [-] , J. Hruška [-] , M. Kulhánek [-] (61. M. Kálay [-] ) , M. Albrecht [-] - M. Novák [-] , M. Kolman [-] -

Počet diváků: 150. Rozhodčí: MASOPUST Václav - DVOŘÁK Miloš, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Halámka
Tip experta: výhra domácích

3:1 - Zde není co řešit, domácí potvrdí roli favorita a zisk tří bodů se patřičně oslaví, jak je již dobrým zvykem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích