Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr ve znamení přestřelky, Kamenná neudržela náskok, s Dívčicemi remizovala 5:5


15

Hodně zajímavý zápas se hrál v sobotu odpoledne v Kamenné. Ve šlágru posledního kola III. třídy zde druhá Kamenná hostila čtvrté Dívčice. Lépe vstoupili do střetnutí domácí, kteří po rychlých trefách Randy a Kořínka vedli 2:0. Vstup do druhé půle pak vyšel lépe pro změnu Dívčicím, které třemi góly Hezoučkého dokonce otočily skóre. V závěru zápasu ale přišli fatální chyby hostů a domácí opět vedli. Deset minut před koncem stanovil výsledek na konečných 5:5 opět Hezoučký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Plná tribuna, sluníčko a příjemná teplota. V ideálních podmínkách se naposledy v této sezóně představili domácí fotbalisté, kteří nastoupili s útočníkem Michalem Hanzalem v brance, který předvedl několik důležitých zákroků a dokonce udržel čisté konto. Na první gól se nečekalo dlouho, už ve druhé minutě využil zaváhaní dívčické obrany Pavel Randa a domácí vedli 1:0. Ve 26. minutě se nedomluvili hostující obránci, jejich chybu využil Syrovátka, přihrávku posunul zprava před bránu, kde byl u míče úplně osamocený Tomáš Kořínek, který už neměl těžký úkol – 2:0. Dívčicím se dařilo vytvářet šance, většinou jim ale scházela větší přesnost při střelbě. Největší šanci měl z rohového kopu Strnad, jeho hlavičku ale zázračně vytesnil brankář Hanzal na další rohový kop. Několik střel měl dívčický Hezoučký, ale většina z nich neměla gólové parametry. Domácí hrozili hlavně přes dlouhé nákopy, ale buď je zastavil praporek pomezního nebo dobrá práce defenzivy. Poločas skončil vcelku klidným vedením domácího týmu. 

Téměř hotový zápas nakonec skončil remízou

Z šaten se vrátili hosté nabuzení a téměř celý druhý poločas byli lepším týmem, bohužel fatální chyby v obraně je stály tři body. V 56. minutě snížil po pěkné kombinaci Pavel Hezoučký - 2:1. Zanedlouho ranou na zadní tyč vyrovnal Pavel Hezoučký - 2:2. V 66. minutě zkompletoval Pavel Hezoučký hattrick z přímého kopu - 2:3. To ale Dívčicím nestačilo a v 69. minutě po centru Valenty doklepl míč do sítě Ondřej Šťastný - 2:4. Vypadalo to, že obrat bude dokonán, jenže ani toto vedení Dívčice neudržely a během sedmi minut o něj přišly a dokonce prohrávaly. O všechny branky se postaral Tomáš Kořínek, který se v zápase trefil hned čtyřikrát. Poslední slovo v zápase měl opět Pavel Hezoučký, který po narážečce s Valentou vyrovnal na divokých 5:5. Na výsledku už nic nezměnila ani série rohových kopů domácích. Kamenná remizovala v této sezóně vůbec poprvé, Dívčice remizovaly už popáté a přišli tak o čtvrté místo v tabulce, kde je přeskočilo Mokré.  



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Chtěli jsme navázat na slušné výkony a potvrdit dobrou formu z posledních zápasů. Bohužel nás jelo na zápas pouze jedenáct, takže bych před utkáním asi bod bral všemi deseti. První poločas nám úplně nevyšel, hlavně gólově. O přestávce jsme si řekli, že branka přijde. Přišla brzy, dokonce jsme vedli o dva góly a vedení jsme měli udržet! Pak po triviálních chybách dostaneme laciné góly a vyhraný zápas skončí remízou. Škoda, dnes to na tři body bylo!



Sestavy


TJ Sokol Kamenná
P. Brousek [-] - T. Kořínek [-] , M. Hanzal [-] , J. Smolen ml. [-] , M. Syrovátka [-] , R. Valíček [-] , J. Kunágl [-] , R. Dobeš [-] , J. Syrovátka [-] , J. Smolen st. [-] , M. Baloun [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - V. Strnad [-] , V. Švach [-] , O. Šťastný [-] - J. Valenta [-] , M. Šrámek [-] , P. Hezoučký [-] , J. Špán [-] - M. Čuhaj [-] , V. Valenta [-] - V. David [-]

Hráči zápasu: T. Kořínek , M. Hanzal - V. Valenta , P. Hezoučký .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - SYROVÁTKA František (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Radim Petr
Tip experta: výhra domácích

Pro Kamennou skončila sezóna o poločase v Lišově, jak bylo zřejmě dopředu rozhodnuto. Nemám tušení kdo nastoupí, může to dopadnout všelijak. Ale dám 1.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích