1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice neudržely vedení proti Novým Hodějovicím, body se v Dubenci dělily


Branky


21

Dubenec – Fotbalisté Dívčic remizovali v utkání 22. kola III. třídy 1:1 s Novými Hodějovicemi. Dívčice poslal ve 30. minutě do vedení Pavel Hezoučký. Hosté vyrovnávali po změně stran. Svěřenci trenéra Čuhaje remizovali v tomto soutěžním ročníku už podruhé a zatím si polepšili na šestou příčku. Nové Hodějovice po domácí výhře pouze remizovali a jsou v neúplné tabulce stále třetí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Souboj mezi Dívčicemi a Novými Hodějovicemi začal obrovskou šancí hostů. Domácí zaváhali v rozehrávce, míče se chopil Trachta, který za hranicí vápna ihned napřáhl. Klepal jeho pokus vyboxoval přímo na hlavu Rudolfa, od kterého se míč odrazil těsně vedle. O chvíli později mohl s nerozhodným výsledkem něco udělat Vondrka, jeho hlavička ale o kousek minula bránu. Dívčice od zhruba dvacáté minuty zvýšily aktivitu, vytvořily si několik šancí a zaslouženě šly do vedení. Pavel Hezoučký se uvolnil u rohového praporku, narazil si se Šťastným a po jeho střele překonal brankáře Nechvátala, který si sice na míč sáhnul, ale vyrazit ho nedokázal – 1:0. V závěru poločasu ještě mohl přidat druhou branku Čuhaj, ale jeho hlavička šla jen do rukavic brankáře. Pak ještě zahrozily Hodějovice, ale všechny centry domácí obrana dokázala ubránit. 

Oba týmy se musí spokojit s bodem

Druhé dějství začali lépe hosté. Centr do šestnáctky propadl na Trachtu, jehož pokus z otočky skončil kousek vedle. Následně sledovalo 30 diváků krásnou ránu Card, který dělovkou protáhl z pětadvaceti metrů Klepala. Po hodině hry předvedl výborný obranný zákrok Strnad, který vytušil na zadní tyči Trachtu a těsně před ním zavčas zakročil. Domácí se snažili bránit těsný výsledek a sem tam zahrozit po brejcích, avšak Hezoučký ani Vondrka své možnosti nevyužili. Vypadalo to, že se v chladném počasí už nic mimořádného nestane, ale Nové Hodějovice s notným přispěním domácí obrany vyrovnaly. Strnad podběhl centr před vápnem a v 76. minutě Damián Drefko poprvé překonal brankáře Klepala – 1:1. Poté přišlo několik závarů před oběma brankami, výsledek se ale už nezměnil. Dívčice jednoznačně ztratily body, Nové Hodějovice získaly cenný bod z venku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Mrzí nás, že jsme zápas nezvládli za tři body. Věděli jsme, že proti Hodějovicím se nám dlouhodobě nedaří. Chtěli jsme hrát jednoduše. Začátek zápasu nám moc nevyšel, měli jsme ale náznaky šancí a šli do vedení. Ve druhé půli jsme měli tlak a vytvořili jsme si i dost šancí, ale chyběl nám větší důraz a nasazení. Nikdo na sebe nevzal zodpovědnost, nikdo to nezkusil sám na sebe. Máme bod, nedá se nic dělat.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - S. Rejdal [-] , O. Šťastný [-] , J. Špán [-] , V. David [-] - V. Strnad [-] , Š. Vazač [-] - V. Valenta [-] , J. Vondrka [-] , P. Hezoučký [-] , M. Čuhaj [-]

FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - D. Drefko [-] , D. Štěcha [-] , J. Trachta [-] , J. Schaffelhofer [-] , M. Hrdlička [-] , R. Aibl [-] , T. Carda [-] , M. Rudolf [-] , A. Melnychuk [-] , J. Kovařík [-]

Hráči zápasu: J. Špán - D. Drefko .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - AMBROŽ Martin (N), SAIKO Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hodně důležitý zápas pro oba týmy. Očekávám vyrovnané utkání. Pokud se Dívčice vyvarují hloupých chyb a předvedou svou hru, pak tři body zůstanou doma. Výhra Dívčic o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů