Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice uspěly v Nových Hradech a slaví první jarní výhru


Branky


18

Fotbalisté Dívčic uspěli v 16. kole III. třídy na hřišti Nových Hradů, odkud si po výsledku 5:2 odvezli plný počet bodů. Po domácí bezbrankové remíze je to první jarní výhra pro hosty. Domácí naopak dál čekají na první jarní výhru, ze dvou zápasů nezískali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

První zajímavější příležitost zápasu si vypracovali domácí. Spolupráce útočníků vypadala nadějně, střelecký pokus však zhatil brankář Klepal, který stačil včas vyběhnout. Hráči Nových Hradů se do pořádného zakončení nedostali ani ve 3. minutě, kdy střela Stiskaly byla zablokována. Na hřišti postupně začali hrát více hosté a trestat chyby v domácí defenzivě. A po pěti minutách hry přišla úvodní branka duelu. Pavel Hezoučký z pravé strany pokutového území vystřelil, přičemž tento pokus ke vzdálenější tyčce poslal Dívčice do vedení. Aby toho nebylo pro domácí málo, šest minut poté vedli hosté už o dvě branky. Pavel Hezoučký se s ničím nepáral a krásnou střelou z první přesně trefil levou šibenici novohradské branky. Rozjeté Dívčice šly ve 23. minutě do tříbrankového vedení, když aktivní Hezoučký našel ve vápně Vladimíra Valentu, který skluzem dopravil míč do sítě. Fotbalisté Nových Hradů zareagovali o pět minut později. Denis Kotrč se uvolnil na malém vápně a krásnou trefou vykřesal naději domácích - 1:3. Ke konci poločasu byli na míči spíše domácí, ale skóre už se nezměnilo. 

Dívčice si odváží všechny body, Hezoučký vstřelil čtyři branky

Do druhého poločasu vstoupili lépe fotbalisté Dívčic, když v 53. minutě Šrámek z nenápadné akce z pravé strany nedokázal dopravit míč do sítě. Za třináct minut přežili hosté závar soupeře, když z rohového kopu předvedl parádní zákrok brankář Klepal. V 66. minutě se již hosté radovali. Vondrka byl faulován ve vápně a Pavel Hezoučký z pokutového kopu završil hattrick - 1:4. Na hřišti se poté přiostřilo a hlavní sudí začal pískat fauly na obou stranách. V 70. minutě si navíc hosté připsali další slibnou šanci. Na centr do vápna si naběhl Valenta, ale domácí obránci dokázali jeho šanci odkopnout do bezpečí. Mrzet ho to ale nemuselo. Deset minut před koncem byl faulován těsně před vápnem, k následnému přímému kopu se postavil Pavel Hezoučký a přesnou ranou do šibenice vstřelil pátý gól Dívčic. Výsledek těsně před koncem zápasu kosmeticky upravil z penalty Jan Stiskala. Dívčice si z Nových Hradů odvezly tři body za zasloužené vítězství 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojení, že jsme konečně vyhráli a přivezli tři body z venku. Do zápasu jsme dobře vstoupili a dali rychlé góly. První poločas 3:1 byl velice dobrý. Dobře jsme vstoupili i do druhého dějství. Vedli jsme 4:1, pak jsme trošku přenechali soupeři iniciativu, což mě malinko mrzí. Ale pátý gól nás definitivně uklidnil. Velice nás těší, že jsme přivezli důležité tři body.



Sestavy


TJ Nové Hrady
P. Bureš [-] - J. Tomášek [-] , J. Bláha [-] , K. Šedivý [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , J. Stiskala [-] , L. Brousek [-] , M. Mekiš [-] , J. Hanžlík [-] , J. Jelínek [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - V. David [-] , Š. Hájek [-] , J. Valenta [-] - V. Valenta [-] , J. Špán [-] , L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , M. Šrámek [-] , P. Hezoučký [-] - J. Vondrka [-] -

ŽK: 39. J. Jelínek , 67. J. Stiskala , 85. K. Šedivý - 85. P. Hezoučký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJAR Pavel - HOFER Pavel (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Dívčice odvezou body a část Nových Hradů - Údolí...se přejmenuje na Slzavé údolí-Nové Hrady - 0:2.

31. 3. 2023 23:19
Tak to si zabil chlape..., :D ;D Snad to neposereme a velkoměsto přejmenujeme podle Tebe...:D

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů