M. Ostrák 40.
J. Blažek 44.
M. Galus 88. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v bitvě o vše uspěli a zachránili se v soutěži


Branky


40. M. Ostrák , 44. J. Blažek , 88. M. Galus (p.)
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V derby a utkání o vše domácí Bruntál hostil Rýmařov. Od začátku diváci viděli že jde v tom to utkání domácí o holý krk. Hosté byli fotbalovější a tlačili se před domácí branku, ale bez brankového efektu. Vytěžili jen pár závarů a slibných příležitosti. Tak nakonec ke konci poločasu dvakrát udeřili domácí, když se v 40minutě trefil Ostrák a hned ho v 44. minutě napodobil Blažek. Tak šli domácí do kabin s dvoubrankovým vedením.  Druhý poločas začal podobně jako první, hosté se snažili hrát a domácí vědomy si svého náskoku se snažili soustředěně bránit a čekat na příležitost. Ta přišla v 88. minutě v podobě pokutového kopu a ten proměnil Galus. Tím mohla začít domácí oslava za udržení soutěže. Nutno ale říct že tentokrát vyhrál šťastnější tým, hosté byli velmi dobrý a fotbalovým soupeřem. 

 

Zaslal: Michal Seman



Sestavy


MFK Bruntál
Z. Studený [-] - R. Modelský [-] (89. D. Deák [-] ) , M. Goněc [-] , M. Schwarz [-] , M. Ostrák [-] , J. Blažek [-] (84. V. Tomášek [-] ) , R. Hapka [-] , M. Galus [-] , M. Hanel [-] (72. J. Rončák [-] ) , L. Vojtík [-] , O. Kušnír [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Kršek [-] (66. J. Kocúr [-] ) , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (70. M. Křepelka [-] ) , D. Furik [-] , T. Palys [-] , P. Čikl [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , P. Jeřábek [-] , V. Konečný [-] (81. M. Němec [-] )

ŽK: 86. V. Tomášek , 89. R. Modelský .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - PROSKE Zbyněk, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích