0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:00

23.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těžký direkt pro Bospor


Branky


8

Ve 23. Kole tedy v derby přivítal Bohumín na domácí půdě MFK Havířov. Už start Bohumínu vůbec nevyšel, nakonec z tohoto utkání to byla tvrdá facka, která se projevila hlavně v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý poločas Havířovu

Z úvodní nebezpečné akce padl havířovský gól. Hosté poslali do šestnáctky dlouhý aut, při kterém sice házející hráč výrazně přešlápl pomezní čáru, jenže se nepískalo, balón se dvakrát odrazil a Schaffartzik ho uklidil na zadní tyči do sítě – 0:1. Vzápětí se do zajímavé šance dral Jan Ferenc, ale hostující obrana mu ránu na poslední chvíli zblokovala na roh. Bohužel to byla jediná možnost Bosporu… Nebezpečnější byli ovšem i nadále Havířovští. Heller nadělal velké zmatky v domácí obraně, ovšem to ještě brankou neskončilo, přesto ve 33. minutě se nepískal faul na Františka Hanuse na půlce a hosté z rychlého brejku Wojnarem navýšili náskok – 0:2. Ve 42. minutě už to bylo na ručník. Heller se procpal ve vápně přes obránce a po jeho pasu navyšoval vedení „Indiánů“ Jež – 0:3.

 

Zmařené naděje na zdramatizování

Bospor v poločase prostřídal, a chtěl něco změnit, jenže plány na zdramatizování jasně se vyvíjejícího derby vzaly hodně rychle za své. Hostující Wojnar se totiž v 51. minutě prosadil zblízka – 0:4. Pak už jenom brankář Jakub Kodeš vyřešil dvě možnosti výtečného Hellera, na roh vyrazil ránu Beweneho a zneškodnil i závěrečnou šanci Kozla.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Kodeš [-] - O. Václavíček [-] , P. Bloksch [-] , A. Mooc [-] (58. V. Kubinski [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Kubík [-] , M. Sporysz [-] , S. Fulier [-] (58. V. Malysz [-] ) , F. Hanus [-] (46. A. Karčmář [-] ) , J. Blejchař [-] , J. Ferenc [-] (46. M. Noga [-] )

MFK Havířov
J. Prokel [-] - J. Schaffartzik [-] , J. Večeřa [-] (78. E. Puchel [-] ) , J. Remiáš [-] - D. Jež [-] (69. R. Kozel [-] ) , A. Bewene [-] , J. Holzer [-] (78. P. Michalčák [-] ) , L. Skoupý [-] , T. Wojnar [-] - J. Heller [-] , D. Zaremba [-] (69. M. Hamrozi [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: JURAJDA David - GODFRYD Vojtěch, KOVAŘIK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích