3:1
(0:1)
43. J. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina otočila zápas s Krnovem


Branky


53. J. Hrušovský , 55. G. Badalyan , 77. J. Frébort (p.) - 43. J. Mráz
5

Report nám zaslal Michal Seman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

V posledním domácím zápase Unie hostila tým z Krnova, od začátku bylo jasné, který tým bude udávat tempo zápasu a který tým je výše v tabulce. Počátečním tlaku, kdy hosté přežili jednu velkou šanci se hosté snažili v brejků překvapovat domácí tým. A to se Krnovu podařilo v 42 minutě kdy hostující hráč Mráz se opřel do balonu ze střední vzdálenosti a nádherně trefil kout branky. Hosté vedli 1:0 a tak skončil 1.poločas. Nutno říct že ale domácí byli lepši a výsledek byl krutý. 

Hlubina otočila

Druhý poločas domácí začaly tlak stupňovat od začátku, a netrvalo dlouho a bylo srovnáno, kdy po individuální akci se trefil Hrušovský. No, aby toho pro hosty nebylo málo tak v 55. minutě po akci dvou zkušených fotbalistu Forstera a Badalyana, druhý jmenovaný zvýšil na 2:1 pro domácí, když využil přihrávku před prázdnou branku. Od té doby domácí kontrolovaly hru. Poté ještě 77.min po faulu na domácího hráče v pokutovém území proměnil pokutový kop Frébort. Hosté se potom snažili v konci utkání korigovat, ale branka hostujícího kapitána nebyla pro ofsajd uznána. Tak domácí poslední utkáni před domácími fanoušky zvládli. 



Sestavy


TJ Unie Hlubina
Š. Hatoň [-] - J. Tomek [-] , T. Bělíček [-] , J. Krčmařík [-] (41. J. Schmutz [-] ) , J. Frébort [-] , R. Kalay [-] (26. M. Petrík [-] ) , O. Klíma [-] (53. P. Chlopek [-] ) , B. Förster [-] , A. Foniok [-] (53. J. Knedla [-] ) , G. Badalyan [-] , J. Hrušovský [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Igbinoba [-] , J. Swiech [-] , M. Sabo [-] , M. Havlíček [-] (74. M. Burian [-] ) - J. Grulich [-] (60. M. Váňa [-] ) , J. Koval [-] (60. L. Macík [-] ) , N. Tümmler [-] - J. Hřivnáč [-] (37. J. Mráz [-] ) , N. Tilkeridis [-] , A. Říha [-] (60. M. Václavek [-] )

ŽK: 13. J. Tomek , 58. J. Schmutz , 60. T. Bělíček , 88. Š. Hatoň - 47. J. Grulich , 60. N. Tilkeridis , 73. J. Mráz , 86. M. Burian .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sivera Jan - LUKAŠÍK Petr, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích