J. Tomek 93.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj do poslední minuty


Branky


93. J. Tomek - 38. J. Teplan
6

Karviná začala aktivně. Držela míč na svých kopačkách, ale Hlubina bojovala. Kdo si nakonec odesl body?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karviná do zápasu vlétla velmi aktivně

První poločas začal v rychlém tempu. Hosté drželi míč a také si vytvořili zajimavé příležitost. Nicméně vše zneškodnila dobře připravená obrana Hlubiny. Domácí se rozhodně nezalekli a hráli otevřené utkání. K vidění bylo několik standardních situací, ale bohužel pro domácí žádna neskončila za zády brankáře Jiřího Ciupy. Diváci se dočkali branky ve 38. minutě, kdy Karviná zahrála rohový kop na přední tyč. Tam byl v dobrém náběhu Teplan a otevřel skóre, Karvina šla do vedení. Během nasledujících minut se skóre neměnilo. 

Bojovnost domácích. Přišlo vyrovnání?

V druhém poločase to byl zápas nahoru a dolů. Hlubina chtěla za každou cenu vyrovnat, ale hosté byli v obraně velmi ostražití. Karviná přecházela do rychlých brejků a hrozila nepřijemnými nákopy za obranu domácích. Hosté se dostali okolo 70. minuty do dvou velmi nadějných příležitostí, ale nepodařilo se jim ani z jedné vstřelit gól. Samotný závěr byl pro oko diváka velmi zajimavý. Hlubina se hnala dopředu. Nakonec přišla odměna. V poslední minutě utkání se z dorážky prosadil stoper Jan Tomek. Radost na straně Hlubiny byla pochopitelně obrovská. Trenér domácích bežel slavit na hřiště se svými svěřenci, což se sudímu nelíbílo. Kouč viděl žlutou kartu, která ho nemusí vůbec mrzet. Krasné utkání končilo 1:1.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
Š. Hatoň [-] - J. Hrušovský [-] (73. J. Schmutz [-] ) , P. Chlopek [-] (73. J. Knedla [-] ) , B. Förster [-] , G. Badalyan [-] (59. R. Kalay [-] ) , J. Tomek [-] , J. Frébort [-] , T. Bělíček [-] , D. Šindler [-] , J. Krčmařík [-] , M. Petrík [-] (73. A. Foniok [-] )

MFK Karviná B
J. Ciupa [-] - D. Motyčka [-] , O. Jurčák [-] , E. Ayaosi [-] (53. M. Molitorisz [-] ) , M. Bielan [-] (92. S. Kokovas [-] ) , D. Žák [-] , J. Teplan [-] , P. Brzóska [-] (78. C. Clement [-] ) , F. Antovski [-] , R. Fukala [-] , A. Akinyemi [-] (53. P. Goj [-] )

ŽK: 59. J. Krčmařík , 93. M. Dawid - 22. E. Ayaosi , 92. M. Bielan .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Wawrzyk Jiří - GODFRYD Vojtěch, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Dušan Dostál
Tip experta: výhra domácích

V tomhle duelu mírně favorizuji domácí tým, který o jednu branku vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích