1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdý a soubojový duel. Kdo byl nakonec šťastnější?


Branky


5

Velmi ostrý zápas mezi Hlubinou a Polankou. Domácí šli do vedení, ale radost netrvala dlouho

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ukázka standardních situací, gólu se diváci nedočkali

Od samého začátku se jednalo o tvrdý a soubojový zápas. Žádné vyložené šance k vidění nebyly. Nicméně domácí se mohli chvíli radovat, ale sudí na lajně radost utnul. Jednalo se o ofsajd a pokračovalo se za stavu 0:0. Oba celky si vytvořili nespočet standardních situací, ale ani jeden gólman nelovil míč ze sítě. Diváci nedočkavě čekali na první branku, ale v prvním poločase se zkrátka nedočkali. Do kabin se odešlo za stavu 0:0.

Brzký gól v druhé půli rozhodl

Druhý poločas probíhal velmi podobně jako ten první. Vše se změnilo v 52. minutě po přímém kopu, který zahrával Forster. Brankář Polanky Švrčina vyrazil tuto střelu pouze nad sebe. Tam číhal domácí kapitán Jan Krčmařík a jednoduše míč dorazil za záda Švrčiny. Hlubina si ještě vytvořila pár šancí, ale zastavilo je břevno a nebo dobrá defenzivní práce Polanky. Hosté si nevytvořili žádnou vyloženou tutovku a branka Hlubiny nebyla nijak vážně ohrožena. V 90. minutě došlo k červeným kartám. Hráč Polanky fauloval brankáře Hatoňe, to se domácím nelíbilo a došlo k mele jako v hokeji. Červenou kartu si odnesl Sasko Milan a Adam Leibl. Hlubina si tedy připisuje na své konto důležité tři body, naopak Polanka odjíždí s prázdnou.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
Š. Hatoň [-] - J. Hrušovský [-] (60. A. Foniok [-] ) , M. Petrík [-] (82. J. Knedla [-] ) , R. Kalay [-] (60. G. Badalyan [-] ) , P. Chlopek [-] (68. M. Sasko [-] ) , B. Förster [-] , J. Tomek [-] , J. Frébort [-] , D. Šindler [-] , T. Bělíček [-] , J. Krčmařík [-]

FK SK Polanka nad Odrou
J. Švrčina [-] - D. Dybal [-] , T. Kirschner [-] (58. Š. Hon [-] ) , L. Tížek [-] (58. E. Hon [-] ) , J. Paprskář [-] , F. Dohnal [-] , D. Kuča [-] (80. L. Jaroš [-] ) , M. Musila [-] , F. Twardzik [-] , A. Leibl [-] , P. Hluchý [-]

ŽK: 54. P. Chlopek - 22. T. Kirschner , 52. A. Leibl . ČK: 90. M. Sasko - 90. A. Leibl .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Krupa Jan - MANKOVECKÝ Tomáš, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Jakub Nezhoda
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy ve formě, Polanka to ubojuje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů