M. Halaška 58. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina výsledkově vymazala svého soupeře, Bohumín v problémech?


Branky


58. M. Halaška (p.) - 26. R. Kalay , 65. P. Chlopek , 68. J. Hrušovský , 75. A. Foniok
7

Hosté z Hlubiny předvádí skvělé výkony a perou se o ty nejvyšší příčky. Bohumín se zatím tabulkou propadá, musí zabrat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek poločasu pro mnohé nuda, pak se dění rychle změnilo

První poločas byl velmi opatrný. Oba celky si v úvodních minutách nevytvořily žádné šance. První změna skóre přišla ve 26. minutě. Prosadil se z rychlého protiútoku hbitý René Kalay a poslal Hlubinu do velmi důležitého vedení. Bohumín si nebyl schopen vytvořit žádnou zajímavou příležitost. Stoperské duo Hlubiny zvládlo první poločas naprosto skvěle. Hosté si ještě vytvořili dvě nadějné příležitosti, ale skóre se již neměnilo. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Druhý poločas přinesl pěknou nadílku

Druhá půle byla pro oko diváka velmi zábavná a pohledná. V 58. minutě rozhodčí Potiorek odpískal poměrně přísnou penaltu. Pokutový kop si vzal na starost šikovný Milan Halaška, který chladnokrevně proměnil. Rázem bylo vyrovnáno, ale Hlubinu to nijak nezaskočilo. Opak byl pravdou a hosté šlápli na plyn. V 65. minutě skóroval Patrik Chlopek, kterého našel krásnou přihrávkou aktivní Kalay. Hned o tři minuty později vybojoval míč René Kalay, ihned našel rozběhnutého Fortstera. Ten naservíroval míč Hrušovskému, který zvyšoval na 1:3. Bohumín si nevědel rady a inkasoval opět v 78. minutě. Trefil se z dorážky Foniok a upravil skóre na konečných 1:4. Hlubina zaslouženě vyhrála, Bohumín má co napravovat.



Ohlasy k zápasu



TJ Unie Hlubina
TJ UNIE HLUBINA: Jan Tomek - hráč: Bohumín doma ještě neprohrál, ale i tak jsme si v tomto zápase věřili. Už v prvním poločase se nám podařilo vstřelit gól a soupeře jsme nepouštěli do vyložených šancí. Mrzí mě, že jsme v druhém poločase obdrželi branku. Byla to sporná penalta, ale rozhodčí měl jasno. Naštěstí jsme proměnili šance, které jsme si vytvořili a o výsledek jsme se nemuseli bát. Předvedli jsme dobrý týmový výkon a jsem si jistý, že ho zopakujeme v dalších zápasech.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Kodeš [-] - J. Kodeš [-] (67. K. Hutyra [-] ) , P. Bloksch [-] , M. Halaška [-] (80. J. Ferenc [-] ) , J. Stošek [-] , M. Neumann [-] , J. Klejnot [-] , F. Hanus [-] (67. M. Noga [-] ) , D. Palej [-] (80. L. Príbela [-] ) , O. Václavíček [-] , O. Kubík [-] (60. V. Malysz [-] )

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Tomek [-] , T. Bělíček [-] (77. J. Podraza [-] ) , J. Frébort [-] , J. Krčmařík [-] , J. Hrušovský [-] (77. J. Schmutz [-] ) , M. Petrík [-] (60. J. Knedla [-] ) , R. Kalay [-] (72. A. Foniok [-] ) , P. Chlopek [-] (72. G. Badalyan [-] ) , B. Förster [-] , D. Šindler [-]

ŽK: 16. D. Palej , 32. P. Bloksch , 54. J. Kodeš , 60. O. Kubík - 34. P. Chlopek , 72. J. Hrušovský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - TRIGAS Paskal, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Drapák

Expert: Jan Tomek
Tip experta: výhra hostů

Bohumín předvedl velmi špatný výkon v Polance, proto očekávám vítězství hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů