1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2023 18:00

14.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První zápas jara mezi Baťovem a Přerovem nabídl kvalitu, oba týmy si body rozdělily


Branky


8

Přerov sice přijel na půdu Baťova značně omlazený, na jejich hře to ale nebylo vůbec znát. Oba týmy předvedly v zápase skvělý výkon a hrály fotbal, který musel nezaujatého fanouška bavit. První jarní duel Divize E nakonec vítěze nenašel, hráči Baťova a Přerova se rozešli smírně po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovlivnilo zranění

Baťov na svého soupeře vlétl už od úvodního hvizdu. První nadějnou příležitost si domácí vypracovali v 5. minutě, kdy Bršlica vyslal do úniku Šišku, jeho centr ale srazila obrana soupeře na roh. Šiškův druhý centr už byl o něco úspěšnější, když se po zmatku ve vápně dostal míč až k Pavlu Bršlicovi, jenž dostal míč za zády brankáře soupeře - 1:0.

 

Vývoj prvního poločasu výrazně ovlivnilo zranění přerovského Davida Kašpárka, který musel být po srážce s protihráčem převezen rychlou záchrannou službou do nemocnice. Dle posledních informací Kašpárek utrpěl zlomeninu čelisti, což si bohužel vyžádá delší dobu léčby. Hosté zbytek prvního poločasu odehráli v útlumu, čehož naopak mohli využít hráči z Baťova.

 

Domácí mohli odskočit po pěkné akci, když se po narážečce dostal do střelecké pozice Pafka, jehož střela ale proletěla těsně kolem pravé tyče. Před koncem poločasu se Baťov dostal k dvěma zajímavým střelám, zlvášť druhá šance byla nebezpečná, jelikož od inkasované branky zachránilo brankáře Mikeše břevno.

 

Přerov měl na druhé straně jen jednu výraznější šanci a to když se po chybě v rozehrávce soupeře dostal do brejku, ale Vitásek pěkným zákrokem udržel čisté konto v první půli. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Baťov.

O spravedlivé remíze rozhodl Kratochvíl

Fanoušci se rozhodně nenudili ani ve druhém poločase, když jim hráči nadělili poměrně dost brankových příležitostí. Za zmínku rozhodně stojí pokus Šišky z 55. minuty, jenž střelou levou nohou orazítkoval břevno přerovské brány. Nevyužitá šance soupeře hosty nakopla a převzali iniciativu, po čemž se velice rychle dočkali vyrovnávací trefy. Po chybě domácích si Jiří Kratochvíl navezl míč do střelecké pozice a tvrdou přízemní střelou nedal Vitáskovi šanci zasáhnout - 1:1.

 

Tempo neuvadalo, ba naopak. Baťov se snažil překlopit vedení zpět na svou stranu a byl k tomu velice blízko, když se na malém vápně ocitl v jasné brankové příležitosti Šiška. Ke smůle domácích však trefil pouze vlastního spoluhráče.

 

V 82. minutě se na chvíli radoval Přerov z vedoucí trefy, nicméně po hlavičce Hretsajčuka byl pomezním rozhodčím odmáván ofsajd. Šance měli ke konci utkání i domácí, tu největší z nich Adam Bršlica, k němuž se v pokutovém území dostal Gojšův centr, jenže Mikeš se proti střele z bezprostřední blízkosti blýskl fantastickým zákrokem.

 

První utkání jarní části Divize E tak skončilo smírně 1:1. Nutno podotknout, že utkání ale mělo nadstandardní kvalitu a bylo dostatečnou pozvánkou na další zápasy obou týmů v soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Pavel Krajča (kapitán týmu): Oboustranně to byl kvalitní duel. Přerov má ve svém kádru spoustu mladých šikovných hráčů. V prvním poločase jsme měli více ze hry a mohl skončit vyšším rozdílem, kdyby se nám podařilo proměnit některou z několika šancí. Bohužel ve druhém poločase se obraz hry změnil, Přerov byl aktivnější a po chybě ve středu hřiště jsme inkasovali. Dělba bodů je asi spravedlivá.

1. FC Viktorie Přerov
Patrik Javora (hráč): Zápas bych hodnotil jako nadstandardní na divizi. Ze začátku útočil Baťov a hrálo se jen na jednu branku. Zhruba od 30. minuty se hra vyrovnala, poté jsme soupeře zase zatlačili my. Pro diváky to musel být krásný fotbal. I když padlo málo gólů, bylo k vidění hodně šancí. Diváci udělali skvělou atmosféru. Byl to navíc silně důrazný zápas, takzvaně válka z obou stran.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , P. Šiška [-] , P. Bršlica [-] , A. Bršlica [-] , P. Lendler [-] , Z. Ondráš [-] , J. Pafka [-] , J. Gojš [-] , P. Krajča [-] , J. Kašík [-]

1. FC Viktorie Přerov
O. Mikeš [-] - D. Kuča [-] , P. Mirvald [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Pistovčák [-] (86. F. Kuča [-] ) , A. Hretsaichuk [-] , M. Repček [-] , D. Kašpárek [-] (19. A. Vyroubal [-] ) , V. Kocian [-] , D. Řezník [-] , P. Javora [-]

ŽK: 11. P. Lendler , 49. J. Kašík - 42. D. Kuča , 80. P. Mirvald , 92. A. Hretsaichuk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štipčák Martin - ZELENÝ Martin, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 08:09

Tip: výhra hostů