D. Bednář 32. (p.)
1:1
(1:1)
16. P. Pech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

21.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice vezou bod


Branky


32. D. Bednář (p.) - 16. P. Pech
7

Domácí nepotvrdili roli favorita a se Speřicemi se o body rozdělilil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V 5. minutě se dostal k míči Patrik Soukup. Zamířil ale nad bránu Bohunic. První branková příležitost Bohunic mířila k levé tyči brankáře Švece. Ten však měl dobrý výhled a svým skokem míč vyrazil na roh. Dorážku po rohovém kopu vyboxoval ven z brány. V 16. minutě vyslal přesný centr z levé strany hřiště Pavel Svoboda. Před bránu dobíhali dva speřičtí hráči. Patrik Pech míč dorazil do sítě – 0:1. Po obdrženém gólu byli na míči více aktivní domácí. Následovaly další útočné akce Bohunic a brankář Švec během utkání vytáhl mnoho bravurních zákroků. Ve 32. minutě však skluzem fauloval domácího útočníka, viděl žlutou kartu a byla nařízena penalta, kterou David Bednář zkušeně proměnil do protipohybu a srovnal - 1:1. Na druhé straně byl odpískán Pavlovi Svobodovi těsný ofsajd. Chvíli před koncem prvního poločasu opět vyrazil další míč speřický brankář na roh. Následnou hlavičkou hráč Bohunic naštěstí nezamířil přesně a vyslal ji mimo bránu. 

Po přestávce branka nepadla

Domácí začali aktivně a opět mířili hlavičkou těsně vedle levé tyče. Z otočky vyzkoušel brankáře Bohunic Martin Řezáč. Po dalším rohu se ocitl sám na zadní tyči hráč Bohunic, naštěstí však zamířil mimo. Ve velmi nadějné brankové příležitosti, kdy chybělo několik málo centimetrů se Speřice ocitly po rohovém kopu, kdy Martin Řezáč napálil břevno Kunického brány, následně se míč odrazil od tyče mezi hráče a dorážku Jančíka odvracel od brankové čáry hráč domácích. Hra se přelévala ze strany na stranu a byla velmi fyzicky náročná. Bohunice opět ze standardní situace ohrozily speřickou bránu, ale tu hájil rychlý Švec, který míč skryl v náruči. Další nebezpečné míče odvraceli pozorně bránící hráči Speřic. Pár minut před koncem utkání unikal po pravé straně hřiště Dominik Vlček, jehož hráč Bohunic zastavil faulem za žlutou kartu. Standardní situaci zahrával David Jančík, který míč umístil přesně do brány. Tam však stál mrštný gólman Tatranu a balón vyrazil ven. Okamžitě se hra přesunula před speřickou bránu, kde z bezprostřední blízkosti hlavičkoval Martin Pavlíček, jistý Švec míč lapil do rukavic a udržel nerozhodný stav utkání.

 

TJ Dálnice Speřice / web



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bohunice
František Schneider (trenér): Nepamatuju si zápas, ve kterém bychom měli tolik brankových příležitostí. Naše místy drtivá převaha však k ničemu nevedla, byla totiž bez účinné koncovky. Dvě poslední utkání jsme nedokázali vstřelit gól ze hry, naši hráči sice dřeli, ale naprosto bez efektu. Je to pro nás bodová ztráta, ale takový je někdy fotbal

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): V Bohunicích jsme navázali na povedené domácí utkání proti Tasovicím. hrála se vyrovnaná partie. V 1. poločase byli lepší domácí, ve druhém zase my. Mohli jsme vyhrát ale i prohrát. Bod bereme, byl zasloužený. Nechci nikoho vyzdvihovat, všichni naši hráči hráli dobře.



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - A. Krejčí [-] , M. Král [-] - D. Řeřucha [-] , D. Šmerda [-] , R. Ševčík [-] , M. Pavlíček [-] , J. Kokorský [-] , T. Koreň [-] , D. Bednář [-] - N. Burčík [-] (77. P. Martinek [-] )

TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Štěpánek [-] (46. M. Vágner [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Fukan [-] - M. Pohan [-] , D. Jančík [-] , D. Vlček [-] , P. Pech [-] - P. Soukup [-] (46. T. Marek [-] ) , P. Svoboda [-]

ŽK: 90. D. Řeřucha - 31. D. Švec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - VLK Ondřej, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Adam Savi
Tip experta: výhra domácích

Bohunice si na domácím stadionu tento zápas pohlídají a celý zápas bude v jejich režii - 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích