D. Havlín 8.
M. Hubr 48.
D. Havlín 75. (p.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Start bere tři body


Branky


8. D. Havlín , 48. M. Hubr , 75. D. Havlín (p.) - 22. L. Dočkal
9

Hosté vzdorovali, ale na první tým tabulky nakonec nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): V první půlce jsme bohužel navázali na ,,výkon´´ v Břeclavi. Dobře hrající hosté se dostali do několika šancí, při kterých nás podržel Franta Chmiel. Do vedení jsme šli, ale my, kdy po pasu Vlasty Ryšavého utekl obraně Dominik Havlína tváří tvář hostujícímu gólmanovi nezaváhal. Ale vedení nás neuklidnilo, dál jsme si koledovali o gól. A samozřejmě hosté nás potrestali. Vyrovnali hlavou po rohovém kopu. O půlce byla v kabině menší bouřka, která nás zjevně nakopla do druhého poločasu. Na hřiště vlétlo úplně jiné mužstvo. Těsně po začátku druhé půlky jsme z rohu tentokrát udeřili my, když se hlavou trefil Michael Hubr. Poté jsme už hosty do vážnějších šancí nepustili a naopak jsme se snažili o pojištění výsledku. Dlouho se nám ale nevedlo vstřelit branku. Až v 75. min. po rychlé akci a našem přečíslení přihrál Ondra Doubravský Dominiku Havlínovi, který mířil téměř do prázdné branky. Ale na brankové čáře hostující obránce vyrazil jeho střelu rukou. Byl vyloučen a následnou penaltu proměnil sám Dominik Havlín. Vytvořili jsme si další šance, za zmínku zejména stojí parádní sólo Michala Hubra přes několik protihráčů, ale jeho střelu skvěle vyrazil hostující gólman. I tak jsme zápas v hustém lijáku dohráli bez větších problémů a připsali si důležité tři body do tabulky.

FC Slovan Havlíčkův Brod
FC Slovan Havlíčkův Brod (web): S vedoucím týmem divizní soutěže jsme sehráli velmi kvalitní utkání, které rozhodla větší efektivita domácího Startu.



Sestavy


TJ Start Brno
F. Chmiel [-] - M. Avdić [-] , Š. Žalud [-] , M. Hubr [-] - P. Demeter [-] , O. Doubravský [-] (77. A. Stasiuk [-] ) , V. Ryšavý [-] (70. L. Kaláb [-] ) , M. Pařízek [-] , R. Demeter [-] - J. Jonáš [-] , D. Havlín [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - V. Novák [-] (77. P. Víšek [-] ) , F. Merunka [-] (82. T. Pecen [-] ) , J. Pabousek [-] , L. Dočkal [-] , J. Pavlas [-] , A. Dejl [-] , A. Novák [-] , M. Vrzal [-] , D. Fikar [-] (84. J. Pavlík [-] ) , M. Cakl [-]

ŽK: 91. P. Demeter - 81. A. Dejl . ČK: 75. M. Vrzal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - SVOBODA Ladislav, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra domácích

Start vyhraje bez problémů - 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích