D. Jiřík 45. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot doma znovu vyhrál


Branky


45. D. Jiřík (vl.)
9

Lanžhot doma neprohrává, a to potvrdil i proti béčku Jihlavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Juniorka Jihlavy přijela Na Šlajsu ve velmi mladém složení, bez posil z A-týmu, a od prvních minut tahala proti osvědčené základní sestavě Sokola za kratší provaz. Lanžhot hrál většinu první půle s balonem na kopačkách a zkoušel se probíjet do vápna ze všech stran. Díky dobrému pohybu se jim to bez problémů dařilo, nicméně dlouho svou převahu nedokázali gólově vyjádřit. Téměř tři stovky diváků viděly festival zahozených šancí. Tři tutovky nedokázal proměnit Bogdalík, Ravas ani Krč netrefili zblízka bránu, Balážikovi gól neuznal sudí (míč již předtím opustil hrací plochu), následně ho vychytal gólman Trešl. Tak to na sebe vzal až zkušený Ciprys a ve 45. minutě zblízka v souboji s protihráčem tělo na tělo doráží za brankáře střílenou přihrávku – 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Nekonečné dobývání jihlavské brány pokračovalo i po změně stran. Rozebrat jihlavskou obranu se sice dařilo, ale zakončení nebylo ideální. Šance na zvýšení vedení byly, ale Bogdalík, střídající Kollár a hlavně aktivní Balážik své dobré šance v uklidňující branku neproměnili. V samém závěru zápasu byly k vidění dokonalé tutovky. Právě Balážik nezakončil únik v souboji jeden na jednoho a o chvíli později napálil tyčku domácí kapitán Mikúšek. Domácí diváci tak zůstávali napjatí až do závěrečného hvizdu sudího. A protože hosté směrem dopředu za celý zápas vůbec nic nepředvedli, odjížděli z Podluží s milosrdnou porážkou 0:1.

 

TJ Sokol Lanžhot / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Odehráli jsme asi nejlepší jarní utkání, celý zápas kluci jezdili ve vysokém tempu, hra byla se spoustou kombinací, přihrávek a centrů z obou křídel. Soupeř byl mladý, neměl tu co ztratit a protože to úplně nezavřel, dařilo se nám kombinačně překonávat jejich obranu a kluci se fotbalem myslím bavili. Určitě bychom se nezlobili, kdyby zápas skončil tři nebo čtyři nula, v zápase jsme dominovali, což je naším cílem a kluky jsem za to pochválil. Ale jsme rádi za tři body. Musím pochválit také naši obranu, která se hned po ztrátě balonu stáhla, a celý tým se snažil získat míč napadáním co nejdříve zpět. Jen máloco prošlo obráncům za jejich záda, vše se jim podařilo vyřešit.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - R. Ciprys [-] (85. M. Malacka [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] , A. Pidruchnyi [-] (40. L. Koprna [-] ) , D. Bogdalík [-] (71. T. Kollár [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

FC Vysočina Jihlava B
M. Trešl [-] - J. Pekárek [-] , D. Jiřík [-] , P. Mikuška [-] , S. Zacha [-] - A. Kotoun [-] (62. J. Puzrla [-] ) , F. Veselý [-] , J. Jiroušek [-] (62. F. Jelínek [-] ) , T. Bulička [-] , M. Fila [-] - F. Och [-] (77. J. Staněk [-] )

ŽK: 33. P. Šenk , 86. L. Koprna - 31. J. Pekárek , 47. F. Veselý , 71. M. Fila , 82. J. Puzrla , 85. J. Jiroušek .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Pospíšil Michal - LABAŠ Roman, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Veselský
Tip experta: výhra domácích

Lanžhot je nejlepší tým tabulky na domácím hřišti, a to potvrdí i proti Jihlavě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích