0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:30

33.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant je i nadále třetiligový


Branky


3

Výhra v Hodoníně znamená pro Frýdlant záchranu ve třetí lize!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 0:0

Před závěrečným kolem byly karty jasně rozdány. Hosté věděli, že záchranu v MSFL již nemají pouze ve svých rukou, a proto s napětím po závěrečném hvizdu čekali na výsledek ze Zlína a Velkého Meziříčí.

Oba sestupoví konkurenti své rozhodující zápasy nakonec nezvládli, o to větší tak mohla být radost nejen samotných hráčů, ale také i frýdlantských příznivců na hlavní tribuně.

Na hodonínském stadionu se dlouho hrál fotbal bez výraznějších brankových příležitostí. Až po půlhodině hry hosty trochu vystrašilo zakončení Raisigla, vše ale u levé tyče jistila dvojice Prepsl – Literák, která míč odvrátila na rohový kop.

Když hodonínského gólmana nepřekonal přízemní střelou Milar, šlo se v poločase do kabin za bezbrankového stavu.

Góly padaly až po přestávce

O první změnu ve skóre se postarali hosté krátce po změně stran. Brankář Prepsl dlouhým nákopem našel na levé straně Svatonského, ten pak přes Kadlece odcentroval a na zadní tyči se krásně prosazuje Šafner – 0:1.

O šest minut později se po Kadlecově centru z pravé strany opřel do míče Papež, balón si ale naštěstí cestičku do Prepslovy branky nenašel.

Vzápětí v mobilních telefonech pípla pro všechny frýdlantské fanoušky radostná zpráva, zlínská rezerva totiž právě srovnala skóre v souběžně hraném duelu s celkem z Vrchoviny. Záchranářský souboj nám tedy pokračuje.

V 80. minutě to hostům vyšlo podruhé. Prepsl znovu založil rychlou akci, kdy Milar pelášil s míčem přes celé hřiště. Jeho následnou přízemní ránu stačil ještě brankář Adamec vyrazit svou levačkou, balón se ale dostal k dobíhajícímu Hladíkovi, který už věděl, co s ním má udělat – 0:2.

V 87. minutě mohl vše pojistit Škorik, jeho hlavička z rohového kopu mířila jen těsně vedle pravé tyče.

Třetí gól přeci jen padl. Ve třetí minutě nastavení poslal Literák dlouhý míč do soupeřova brankového území, tam Velička přehlavičkoval Glushacha a Šafner svou druhou brankou v zápase stvrdil frýdlantskou záchranu ve třetí nejvyšší soutěži – 0:3.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Radim Wozniak: Pro nás ta sezona byla takovou malou pohádkou. Před tím rokem jsme nejenže chtěli postoupit z divize, ale tu třetí ligu jsme si chtěli také i zahrát. Všichni věděli s čím do toho jdeme a také jsme si byli vědomi, že během té sezony mohou nastat problémy. I přesto všechno musím před všemi lidmi, kteří dělají ve Frýdlantu ten fotbal, smeknout. Jsme všichni nesmírně rádi, že se to takto zvládlo.



Sestavy


FK Hodonín
M. Adamec [-] - Y. Glushach [-] , V. Raisigl [-] (86. M. Čech [-] ) , M. Papež [-] (83. L. Hamrle [-] ) , M. Holek [-] , E. Burac [-] (46. T. Jáger [-] ) , M. Kadlec [-] , l. pernica [-] (46. A. Dunda [-] ) , O. Sukup [-] (46. P. Dressler [-] ) , P. Kyselka [-] , T. Langer [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Svatonský [-] (62. A. Varadi [-] ) , J. Juříček [-] , M. Hladík [-] , V. Hajnoš [-] (62. V. Dedek [-] ) , O. Škorik [-] , M. Milar [-] (84. D. Kulhánek [-] ) , R. Šafner [-] , D. Kedroň [-] (71. B. Velička [-] ) , P. Literák [-] , M. Švrček [-]

ŽK: 70. V. Raisigl - 92. O. Prepsl .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Tomanec Josef - MAYER Petr, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích