M. Holek 88.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

31.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko padlo v Hodoníně


Branky


88. M. Holek
7

Hodonín doma porazil Blansko 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nedali penaltu

Úvod zápasu byl jasně v režii blanenských, kteří drželi míč na svých kopačkách a soupeři jej příliš nepůjčovali. V 19. minutě se povedenou individuální akcí prezentoval Holman, jenž prošel přes 3 bránící hráče. Blanenský záložník následně upadl po kontaktu s Raisiglem na hranici pokutového území, píšťalka rozhodčího Julínka ovšem zůstala němá. 

Ve 23. minutě Smrčka povedeným obloučkem našel ve vápně Williamse, ten si míč posunul kolem brankáře a vybíhající domácí Petráš jej zastavil pouze za cenu faulu. Blansko tedy mělo jedinečnou příležitost otevřít skóre zápasu. K exekuci pokutového kopu se postavil Dani Lual, brankáře poslal na druhou stranu, jenže jeho střela k levé tyči zamířila vedle.

O chvíli později se stejný hráč po centru Holmana protlačil k hlavičce, ta však postrádala větší přesnost.

Ve 34. minutě blanenští chybovali v rozehrávce a domácí měli k dispozici volný přímý kop z nebezpečné vzdálenosti. Míče se chopil Martin Holek a jeho dobře mířená rána přes zeď skončila těsně nad.

Ve 40. minutě Williams hledal centrem Daniho Luala, kterého povalil k zemi Sukup. Penalta se však nepískala. Krátce nato napřáhl z úctyhodné vzdálenosti Holman, míč ovšem minul pravou tyč. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Domácí berou tři body

Krátce po změně stran se řítil po levé straně do vápna Dani Lual, jeho střelu ovšem zablokoval skluzem jeden z domácích obránců.

V pokračující akci střílel znovu Dani Lual, ale Petráš si s tvrdou střelou nadvakrát poradil.

Ve 49. minutě vyslal nebezpečnou střelu k bližší tyči Glushach, Nešetřil dobrým zákrokem vyrazil míč na roh.

V 88. minutě se přeci jen měnilo skóre, ke smůle blanenských ale ve prospěch domácího celku. Po přetaženém přímém kopu vrátil míč před branku Burac a Martin Holek jej z malého vápna dopravil do odkryté sítě – 1:0.

Domácí už drama nepřipustili a blanenští tak odjeli z Hodonína s nejtěsnější možnou porážkou.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - O. Sukup [-] , T. Jáger [-] (46. P. Bohun [-] ) , M. Papež [-] , V. Raisigl [-] (46. Y. Glushach [-] ) , T. Langer [-] (92. P. Kyselka [-] ) , M. Holek [-] , L. Bobčík [-] (84. E. Burac [-] ) , M. Kadlec [-] , l. pernica [-] , A. Dunda [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - K. Spáčil [-] , F. Smrčka [-] (68. J. Tulaydan [-] ) , A. Williams [-] (89. P. Šíp [-] ) , K. Jaroš [-] (58. R. Rajčinec [-] ) , D. Thon [-] (89. T. Černý [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] , O. Porč [-] (89. M. Kamenský [-] ) , T. Feik [-] , T. Chyla [-]

ŽK: 51. O. Sukup , 93. M. Petráš - 35. K. Spáčil .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: Julínek Jiří - MAREK Daniel, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích