2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

30.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant i v deseti bere bod


Branky


5

MSFL jde do finiše a brzy se rozhodne o sestupujících i o týmu, který si zahraje druhou ligu! Jak dopadla bitva o body mezi Blanskem a Frýdlantem?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Začátek střetnutí byl v Blansku docela divoký. Už po třech minutách hry dokázala využít zaváhání domácí defenzívy útočná dvojice hostí Kedroň – Velička. Druhý jmenovaný přihrával, a ten první se na bližší tyči v zakončení zase nemýlil – 0:1.

Radost z vedení Frýdlantu vydržela pouhých osm minut. Po rychle rozehraném rohovém kopu se dostal k míči Filip Holman a po jeho táhlé střele, která byla ještě jemně tečována, skončil míč u vzdálenější tyče Prepslovy brány – 1:1.

Ve 27. minutě se domácí hodně zlobili na hlavního rozhodčího, když souboj Hajnoše s domácím Thonem neposoudil jako penaltový.

V samém závěru prvního poločasu pak hostující Svatonský poslal po levé straně hřiště dlouhou přihrávku na Veličku, ten se v přímém souboji zbavil dotírajícího Šípa a střelou na bližší tyč nedal Kubicovi v domácí brance šance – 1:2.

Pro blanenský celek to byla po průběhu první pětačtyřicetiminutovky docela sprcha.

Body se dělily

Jeden z klíčových okamžiků zápasu přišel v 68. minutě, kdy hosté přišli o vyloučeného Petra Literáka.

Blansko pak soupeře v následujících minutách dostalo pod velký tlak. Další pohroma se na hosty valila o devět minut později, kdy byl v pokutovém území faulován agilní Williams. Sudí Kolář s nařízením pokutového kopu ani na chvíli nezaváhal. K míči se postavil domácí kanonýr Kapur, ovšem na jeho střelecký pokus reagoval gólman Prepsl tím nejlepším způsobem, ránu mu totiž vyrazil na rohový kop.

Do další obrovské příležitosti se domácí celek dostal v 82. minutě, kdy tečovaná střela Dani Luala skončila na břevně, z následné dorážky pak Williams pálil pouze do vybíhajícího Prepsla. Když pak pálil v 87. minutě z otočky pouze do tyče Williams, vypadalo to, že si hosté s velkou dávkou štěstí odvezou z Blanska nějaký bodový zisk. O ten tříbodový je nakonec obrala závěrečná minuta základní hrací doby, když centr střídajícího Smrčky našel v pokutovém území Kapura, který pravačkou trefil přesně k tyči – 2:2.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Radim Wozniak - trenér: Celý zápas hráli domácí na míči a já smekám před našimi hráči, že celý zápas s nimi běhali. Všichni toho mají plné kecky a jak se říká, někdy ten fotbal opravdu nemá logiku. Domácí na šance jasně vyhráli, navíc neproměnili penaltu. Z toho pohledu mělo Blansko zvítězit. Někdy se ale to štěstí přikloní na druhou stranu. Tak, jak jsme měli třeba my smůlu doma s Brodem, tak teď jsme si zase vybrali kus velkého štěstí. Když to řeknu opravdu s nadsázkou, kdybychom tady vyhráli, bylo to by to s obrovským štěstím. Jsem proto na kluky nesmírně pyšný, opravdu ten zápas odbojovali, prostě hráli srdcem.



Sestavy


FK Blansko
D. Kubica [-] - P. Šíp [-] (53. F. Smrčka [-] ) , K. Spáčil [-] (32. O. Šedivý [-] ) , R. Rajčinec [-] (53. J. Tulaydan [-] ) , A. Williams [-] , B. Abdellaoui [-] (53. K. Jaroš [-] ) , D. Thon [-] , M. Kapur [-] , F. Holman [-] , O. Porč [-] , T. Feik [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Svatonský [-] (66. M. Hladík [-] ) , B. Velička [-] (80. J. Juříček [-] ) , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] , A. Varadi [-] (80. R. Šafner [-] ) , O. Škorik [-] (93. D. Kulhánek [-] ) , D. Kedroň [-] (66. M. Milar [-] ) , P. Literák [-] , D. Marek [-] , M. Švrček [-]

ŽK: 53. D. Marek , 82. R. Šafner , 88. M. Hladík . ČK: 69. P. Literák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - ŘEZNÍČEK Tomáš, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Patrik Chovan
Tip experta: výhra domácích

Frýdlant umí doma, ale venku to je už horší. Navíc Blansko má na jaře formu. Domácí zvítězí.