Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

27.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Blanska nad Uherským Brodem


Branky


8

V rámci 27. kola MSFL hrál Uherský Brod o důležité body na hřišti Blanska. Neodvezl si však ani jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Blanenští, kteří byli v utkání favoritem, začali utkání aktivně a hned v 7. minutě mohli oslavovat. Rajčinec dobře zatáhl míč k vápnu, kde si ho narazil s Kapurem a následně si všiml po své levici zcela osamoceného Jiřího Tulajdana, který míč uklidil nikým nehlídán levačkou k tyči svatyně Somberga - 1:0.

Hosté z Brodu se připomněli v 15. minutě, když Švrček z pravé strany adresoval dlouhý pas za obrannou linii Blanska. Černý a Feik včas nedostoupili Valentu, který jemně hlavou posunul na Michalce, který se ocitnul tváří v tvář Nešetřilovi. Ten ale zavčas zareagoval a míč vytěsnil mimo ohrožení brány. 

Největší šanci na vyrovnání v prvním poločase měli uherskobrodští ve 39. minutě. Domácí se hnali do přečíslení, se kterým ale naložili špatně a Brod se tak dostal do okamžitého protiútoku jednoduchým centrovaným balónem. Michalec byl rychlejší než Černý, skvěle ale opět zasáhl Nešetřil a udržel pro Blansko poločasové vedení.

Pět branek v druhé půli

Druhý poločas začal opět v režii blanenských, kteří však své šance neproměnili a přišel trest.

V 59. minutě zahrával Mário Michalec standardku. Míč odvrátili domácí pouze ke Švrčkovi, který z voleje centroval opět do ohně, kde zůstal nepokrytý Matěj Lorenc a hlavičkou srovnal stav na 1:1. 

Blansko si ale už o 2 minuty později vzalo vedení zpět. Ve vápně po sérii střel dobře zabojoval Rajčinec, který zablokoval odkop obránce Brodu, míč se dostal k Ondřeji Porčovi, který vyprodukoval střílený míč na teč. Do rány vložil nohu kapitán Filip Smrčka a na tuto změnu směru míče Somberg nedosáhl - 2:1.

Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale do vážnějších situací se nedostávali.

V 71. minutě to bylo už o 2 góly, když Blansko dobře zvládlo zareagovat přečíslením na roh Brodu a akci po trase Šedivý - Tulajdan - Kapur - Tomáš Feik zakončoval blanenský obránce pěknou placírkou na zadní tyč - 3:1. 

Čtvrtý gól Blanska přišel o 4 minuty později, to když Williams načechral centr na hlavu Miloši Kapurovi, který vyskočil nejvýš a pohodlně uklidil míč do brány - 4:1.

Pečeť na celé utkání dodal Tomáš Černý v nastaveném čase. Akce začala dobrým přerušením rozvíjejícího se útoku Brodu. Míč se dostal na levou stranu k Williamsovi, který odcentroval na zadní tyč, kde byl nachystaný Dani Lual. Ten ale viděl lépe postaveného zmiňovaného Tomáše Černého, který hlavičkoval do prázdné brány - 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Jiří Vorlický - trenér: Jsme už několik kol v přesvědčení, že 4 týmy padat budou. I když bych si přál, aby nás to nějak neovlivňovalo, tak nejsme stroje a kluci si uvědomují, o co se hraje. Takže i v tomto utkání z toho vycházela určitá nervozita v některých fázích hry. Nicméně jsme se na toto utkání, stejně jako na každé jiné, celý týden mentálně připravovali a v tom si myslím, že byl rozdíl mezi námi a Uherským Brodem. My jsme byli mentálně mnohem lépe připravení než soupeř a to rozhodlo.




Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] (62. O. Šedivý [-] ) , R. Rajčinec [-] (80. P. Šíp [-] ) , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] (72. A. Williams [-] ) , K. Jaroš [-] (72. D. Thon [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] (80. B. Abdellaoui [-] ) , O. Porč [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-]

ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - M. Lorenc [-] , J. Švrček [-] (86. A. Kadlček [-] ) - L. Nevařil [-] (46. J. Obdržálek [-] ) , M. Leskovjan [-] , V. Straňák [-] (58. O. Strachoň [-] ) , M. Michalec [-] , M. Mančík [-] (58. T. Chrudina [-] ) - D. Valenta [-] , D. Venený [-] , J. Michalec [-] (86. J. Kelíšek [-] )

Počet diváků: 170. Rozhodčí: MAYER Petr - GASNÁREK Michal, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Adam Fila
Tip experta: výhra domácích

Blansko se mi pod trenérem Vorlickým líbí, hraje dobrý fotbal. Uherský Brod odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích