T. Chyla 32.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

21.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko opět za tři body


Branky


32. T. Chyla
8

Poslední březnový víkend přinesl zápasy už 21. kola MSFL a v jednom ze zápasů se utkalo Blansko s béčkem Zlína. Oběma týmům se na jaře daří a zápas rozhodla nakonec jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

Úvod utkání patřil hostům ze Zlína, kteří poprové zahrozili již v první minutě, kdy si vypracovali celkem 3 rohové kopy, ale k vážnějšímu ohrožení branky se nedostali.

V 16. minutě zlínský Hellebrand načechral skvělý míč na Silného, gólman Nešetřil však vyběhl ve správný moment a sebral hostům slibnou příležitost.

Blansko mělo první příležitost v 19. minutě po centru Daniho Luala, který hledal na zadní tyči Šedivého, ten však těsně na míč nedosáhl.

První gól utkání padl ve 33. minutě a byl velmi kuriózní. Blansko se dlouho nemohlo dostat přes skvěle napadajícího soupeře, až po kombinaci domácího kapitána Smrčky s Tomášem Chylou. Ten centroval do vápna zlínských a centr zatočil tak šikovně, že zaplul až za bezmocného hostujícího gólmana Silného - 1:0.

Zbytek poločasu byl opět více v režii Zlína, který se snažil srovnat, do konce prvního dějství však branka nepadla. 

Domácí berou tři body

Do druhé půle vlétli hosté opět aktivně a vypracovali si několik šancí. 

Asi největší šance hostí přišla v 67. minutě, kdy vychytal domácí brankář v tutovce Koviniče.

Blansko se v poslední čtvrthodině osmělilo a několikrát zahrozilo. Pojistku domácích mohl přidat v 81. minutě Kapur, ale tváří v tvář nepřekonal Šišku. 

Ve zbytku utkání už na vážnější příležitost nedošlo a Blansko tak slaví další 3 body za výhru 1:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Jiří Vorlický - trenér: Přijel k nám výborně připravený a dobře organizovaný soupeř, který nám nedovolil hrát naši hru. Musím uznat, že kvalita byla zpočátku na jejich straně. Na druhou stranu druhá půle byla lepší a dostali jsme se k naši hře.




Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] (89. P. Šíp [-] ) , O. Šedivý [-] (61. M. Pecuch [-] ) , R. Rajčinec [-] , T. Černý [-] , K. Spáčil [-] , D. Thon [-] (61. A. Williams [-] ) , M. Kapur [-] (92. K. Jaroš [-] ) , O. Porč [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-] (61. J. Tulaydan [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - A. Bužek [-] , Š. Polášek [-] (70. M. Mlýnek [-] ) , F. Němeček [-] (89. D. Trtek [-] ) , D. Tkáč [-] (70. V. Mlýnek [-] ) , A. Číž [-] , P. Kulíšek [-] , J. Hellebrand [-] , M. Jeřábek [-] , F. Jura [-] , J. Silný [-] (61. N. Kovinič [-] )

ŽK: 61. F. Smrčka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - DROZDY Luboš, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Horyna

Expert: Ondřej Moučka
Tip experta: výhra domácích

Blansko má aktuálně formu a na domácím hřišti si opět připíše tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích