Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:30

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velenic otočila utkání a veze tři body z Halámek


Branky


0

Ani tentokrát domácí společenství neslavilo, když po slibném náskoku 2:0 totálně zkolabovalo a obdrželo hned čtyři branky ve vitorazském derby se společenstvím Č.Velenice B/N.Ves nad Lužnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle vedli, ale hosté přesto vyhráli první poločas

Krásné počasí přivedlo do Halámek hodně fanoušků a ti viděli hokejový výsledek. Domácím chyběl tradiční gólman Koranda, zraněný útočník Tomáš Trsek, záložník Havel a také slavící novopečený otec Pavel Novák. Hosté na tom nebyli o moc lépe a i jejich sestava doznala změn a tak se také ukázal například zkušený harcovník Karel Janda. Lépe začali domácí, když poprvé udeřil Michal Slavík po pěkném pasu od navrátilce do sestavy Jirky Herzoga - 1:0, zde se ovšem musel červenat hostující gólman Průša. Stejný hráč navýšil skóre hned o minutu později tentokrát po přesné uličce od Radka Herzoga 2:0. Domácí byli "v pohodě" , ale jen deset minut, když hosté během šesti minut nejen, že srovnali stav skóre právě zmiňovaným Karlem Jandou. Tento hráč totiž nachytal na hruškách i domácího Hámorského a gólem do šatny stav otočil - 2:3.

Hosté si odvážejí všechny body z Halámek

Opaření domácí se snažili vyrovnat, jednou jim byl odpískán mylný ofsajd, když už by šel domácí Slavík sám na bránu a stejný hráč potom v průběhu svou další šanci neproměnil. Sám na vše nestačil a nikdo jiný se k němu nedokázal přidat. A tak platilo nedáš dostaneš a v závěru si již hosté utkání pohlídali a navíc přidali ještě jednu branku Lukášem Štrynclem. S největší pravděpodobností tak domácí čekají zápasy o konečné umístění v dolní skupině tabulky, kde se bude hrát doslova o suché z nosu.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Nepochopitelný zkrat vyhraného utkání a to mohli všichni slavit narození syna našeho spoluhráče Nováka jak chtěli. Tohle jsme si zkrátka měli pohlídat a za stavu 2:0 hrát jinak. Oproti tomu najednou všichni chceme útočit, nedržíme si posty a pak to takto dopadne. Špatný výsledek s hratelným soupeřem, derby bylo nezvykle klidné s pěknou diváckou kulisou a to se cení. Každopádně letošní sezona je už teď považovaná za špatnou, tak už zbývá dohrát nadstavbu spodní části tabulky kde o nic nejde v poklidu bez zranění.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Hámorský [-] - J. Macho [-] , R. Herzog [-] , P. Kollmann [-] , R. Brůha [-] , R. Duda [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , R. Klein [-] , P. Herzog [-] - M. Kliment [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
Z. Průša [-] - T. Kieu [-] , L. Štryncl [-] , M. Mezera [-] , K. Janda [-] , O. Haumer [-] , F. Dvořák [-] , R. Škácha [-] , P. Bambule [-] , J. Švec [-] , B. Harazím [-]

ŽK: 70. L. Štryncl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICEK Roman - TRSEK Josef (N), BŘENEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.