Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 11:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek získal v Beřkovicích tři body


Branky


0

Na půdu překvapivě dobře hrajících Dolních Beřkovic zavítal celek Velkého Borku. Ten nakonec dokázal proti nekompletní sestavě domácích uspět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh prvního poločasu

Zatímco hosté přijeli k zápasu ve své obvykle silné sestavě a jedinou výraznější absencí byla nepřítomnost útočníka Lamače, domácí tým měl se sestavou větší problémy. Chyběli Abrahám, Patera, Brůža a Jakub Kaňka, a tak v sestavě dostal poprvé šanci i nadějný dorostenec Dohnal. Další dorostenci - Hrdlička a Plzák - pak byli připraveni na lavičce náhradníků. Úvod zápasu byl vyrovnaný bez větších šancí na obou stranách a první velká šance se tak urodila až ve 20. minutě, kdy Trubička dával malou domu od brankové čáry z kraje vápna na Štěpánka a nevšiml si číhajícího útočníka Velkého Borku. Ten se tak dostal do vyložené šance, ale svým stříleným pokusem netrefil branku ani nabíhajícího spoluhráče a míč tak skončil v autu u postranní čáry. První branka tak padla ve 26. minutě, když domácí při narážečce před hostujícím vápnem ztratili míč a hosté se vyřítili do rychlého brejku. Při něm dokázal hostující hráč proniknout po levé straně až do vápna, kde od brankové čáry vyslal míč pod sebe. Mezi malým vápnem a penaltou číhal neobsazený Štrupl a otevřel skóre střelou na zadní tyč. 0:1. Vyrovnání mohlo přijít o pár minut později, když si Vašíček hezky zasekl balon ve vápně, zbavil se tak protihráče a sám před brankářem poslal míč levačkou vedle branky. Po vyrovnaných 45 minutách tak drželi těsné vedení hosté.

 

Neproměněná penalta Dolních Beřkovic

Do druhého poločasu vyběhli domácí se zajímavou změnou v sestavě, když do pole vyběhl brankář Štěpánek a na jeho místo se zasunul do té doby obránce Vermach. A domácí mohli brzy vyrovnat - Dvořák se z levé strany prodral až do vápna a byl sražen k zemi. Pískal se pokutový kop, který si vzal tradiční exekutor Kadlec, ovšem tentokrát brankář Procházka jeho pokus vystihl a vyrazil! Poté měl dobrou střeleckou pozici Trubička, když se Kadlec po autu zbavil dvou protihráčů a připravil míč před vápno, kam si Trubička naběhl z pozice stopera. Jeho střelu ale brankář chytil. Radovali se tak opět hosté, kteří v 71. minutě využili další útok do otevřené obrany. Hostující hráč stejně jako při prvním gólu pronikl po lajně a dal balon pod sebe na neobsazeného Štrupla, který se naznačením střely zbavil dvou obránců a překonal Vermacha. 0:2. O 3 minuty později se ještě podařilo vykřesat naději Štěpánkovi, když Hájek po faulu na půlce rychlou rozehrávkou našel za obranou volného Štěpánka, ten zachoval klid a z dálky přeloboval hostujícího gólmana. 1:2. Velký Borek ale v závěru nepřipustil drama a přidal třetí podobný gól. Na začátku akce domácí stoper podběhl dlouhý nákop, útočník zatáhl balon a opět přihrávkou pod sebe našel volného hráče - tentokrát Kováče. Ten se nemýlil a když Štěpánek ze závěrečného trestného kopu přestřelil, zvítězili hosté 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - hráč: Dnes jsme se bohužel nesešli vůbec v optimální sestavě, chyběli 4 hráči. Šanci tak dostali hráči ze širšího kádru. V některých chvílích pak chyběla i větší zkušenost, například při rozehrání rohového kopu na krátko hráč, který uvedl míč do hry nevyběhne oblouk za svým spoluhráčem aby mohl dostat balon, ale rozeběhne se po brankové čáře rovně před sebe do ofsajdu. V první půli to bylo celkem vyrovnané, bohužel jsme si nechali dát zbytečnou branku z brejku, kdy soupeřův hráč utekl a zatáhl míč až do vápna. Tam měl přijít dříve taktický faul, když už ho obránce nestíhal. My jsme tam nedali jednu vyloženou šanci, jinak herně jsme nebyli horší, možná by první půli slušela více remíza. V druhé půli jsem tentokrát bohužel neproměnil pokutový kop, brankář vystihl stranu a míč vyrazil. I z jiných situací mi přišlo, že má brankář hostů svojí kvalitu. Ta penalta mě mrzí, mohli jsme vyrovnat. Já jsem si tentokrát výjimečně ani moc nevěřil, neměl jsem z toho dobrý pocit. Ptal jsem se kapitána Štěpánka, jestli si jí mám vzít, on řekl, že ano, tak jsem šel, jindy se třeba ani neptám nikoho. Trenér mě prý také určil, ale to jsem neslyšel. Mně se na tuto branku v Beřkovicích nekopou ty penalty dobře, od jara 2015, co tu působím, jsem kopal včetně penaltových rozstřelů celkem 13 penalt, z toho jsem jich 10 proměnil a 3 neproměnil. A všechny 3, co jsem nedal, byly právě na tuto branku, na tuto branku jsem dal jen 1. Příště na tuto branku dám prostor někomu jinému, když bude chtít. Jinak jsme dostali celkem tři branky skoro jako přes kopírák, hráč utekl po lajně někomu, dal balon pod sebe a tam to nebylo pokryté. Bylo by dobré příště to přerušit za cenu žluté karty, my bohužel dostáváme karty spíše za nedisciplinovanost a řečnění. Je to škoda, soupeř nebyl špatný, ale hratelný byl dost. Příští kolo by bylo dobré získat alespoň 2 body, abychom vyrovnali jarní bilanci 26 bodů.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - R. Kaňka [-] , J. Chabada [-] , J. Dohnal [-] , D. Vermach [-] - J. Trubička [-] , J. Hájek [-] , A. Mucek [-] - M. Dvořák [-] (53. J. Novák [-] ) , J. Kadlec [-] , J. Vašíček [-] (81. D. Plzák [-] ) -

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - Z. Štrupl [-] (81. J. Hliněný [-] ) , T. Krajník [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] , J. Ryba [-] , D. Ubry [-] , L. Krajník [-] , T. Pavlík [-] (87. M. Nesládek [-] ) , M. Kubišta [-]

ŽK: 16. J. Kadlec , 42. R. Kaňka , 73. A. Mucek - 73. L. Krajník , 85. T. Pavlík .
Místo: Dolní Beřkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOŠKO Jan - KOZLÍK Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.