M. Hoffmann 38. (p.)
1:6
(1:6)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov si jednoznačně poradil s Ledci a ovládl tak utkání


Branky


38. M. Hoffmann (p.) - 5. J. Klečka , 8. T. Křen , 18. P. Vyleta , 28. P. Vyleta , 31. P. Vyleta , 40. P. Vyleta
13

Další střetem 19. kola byl zápas mezi Ledci a Vochovem. Toto utkání jasně ovládli hosté, kteří si odvezli všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla střelnicí branek, která dopadla lépe pro hosty

Hlavní rozhodčí utkání Radek Schveinert odpískal start tohto střetu a mohlo se začít. Utkání začlo jednoznačně lépe pro domácí, kteří už od samotného začátku ovládali hru. V 5. minutě se trefil Jaroslav Klečka a poslal tak svůj klub do vedení. Pár minut na to se trefil Tomáš Křen a hosté tak už vedli v 8. minutě 0:2. Po chvíli se zapsal mezi střelce také Patrik Vyleta, který odstartoval svou střeleckou aktivitu brankou na 0:3. V 28. minutě opět Patrik Vyleta vstřelil druhý gól a hosté už vedli 0:4. Ten samý muž se opět prosadil v 31. minutě, kdy vstřelil svůj hattrick a poslal hosty do vedení 0:5. Domácím se podařilo odpovědět v 38. minutě, kdy Martin Hoffmann proměnil pokutový kop a dal tak naději domácím na srovnání. To se ale nezamlouvalo střelci Patriku Vyletovi a v 40. minutě hosté díky jeho 4. brance vedli 1:6. Tento stav zůstal do konce 1. půle.

Poklidné dohrání zápasu na straně hostů

Druhá půle nám začala a o vítězi utkání už asi bylo jasno. Hosté vedli 1:6 a domácí nevypadali na to, že by se stavem ještě něco chtěli udělat. Hosté už ale zápas poklidně dohrávali a spokojili se s výhrou 1:6, po které si odvezli 3 body domů. V zápase padli 2 žluté karty a na stadionu se objevilo neskutečných 200 diváků.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Spousta individuálních chyb při rozehrávce v prvních minutách zápasu rozhodly. Hostující tým se poté zatáhl a hrál na brejky. Nakopávané míče za obranu skvěle využil Vyleta a postaral se tak o náš debakl.

SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Z naší strany povedené utkání. Dokázali jsme proměnit většinu šancí do kterých jsme se dostali. Ledcům děkujeme, že se zápas nesl v duchu fair play.



Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - P. Toptej [-] (46. J. Mentlík [-] ) , K. Helma [-] , A. Pašek [-] (76. L. Palek [-] ) , A. Pokorný [-] , O. Tupý [-] , V. Svoboda [-] , L. Kraček [-] , J. Mareš [-] , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - F. Šváb [-] (66. L. Honzátko [-] ) , V. Bezdička [-] , P. Vyleta [-] (59. L. Chvojka [-] ) , J. Klečka [-] , M. Brousil [-] , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (78. F. Rotariu [-] ) , Z. Hackr [-] , T. Křen [-] , M. Škoda [-]

ŽK: 67. O. Tupý - 73. R. Mašek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Schveinert Radek - KŘÍŽ Lukáš, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Miroslav Hauer
Tip experta: výhra hostů

Vyhraje Vochov, bude se chtít přiblížit čelu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů